siteye yeni üye oldum sayılır
hosbuldum
way toprağım hoş gelmişsin yozgat'ın neresindensin?
valla ben bu aralar kimseciklere hoşgeldin demiyorum üşeniyorum ama Yozgatlı kardeşime merhaba diyeyim...Elmadağda askerken karakol komutanım Yozgatlıydı çok severdim kendisini...ne alakaysa artık...artık benim için tüm Yozgatlılar mükemmeldir...
merhaba...hoşgeldin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hoşgeldin. Yaw watergun sen Yozgatlı mıydın? Neresindensin sorması ayıp
Ben seni Kırıkkaleli zannediyordum.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Kardeş hoşgeldin Yozgatlıda olsan Elazığlıda olsan benim gibi kenyalıda olsan yine gel
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
Aslen yozgat merkez sağlık köyü.Ertuğrul_Öz adlı üyeden alıntı
Doğma büyüme maalesef kırıkkale.
Samsun çarşamba ile de şöyle bir bağlamtımız var. Rahmetli büyük babaannem(babamın babaannesi) Çarşamba elifli köyünden. Çarşamba daki akrabalarımızla o günden bu güne çok kız alış verişimiz olmuş. Bizden bir gelin verdik onlardan 3 gelin aldık. Yani Türkiye'nin içanadolusunun doğusundanım desem yalan olmaz herhalde. Ha bu arada kendi babaannem tarafı bayburt göçmenlerinden miş. İşin güzel tarafı akrabalık bağlarımızı koparmamış olmamız.
Bilmem anlatabildim mi?
Aramıza
Forum kurallarını okumak istiyorsan tıklayabilirsin
Kan gruplarına kayıtlı olanlara bakmak ve eklemek için tıklayabilirsin
kalıcı ve aktif olman dileği ile
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)