aramıza hosgeldın adasım
aramıza hosgeldın adasım
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
hosgeldin aramıza bende çorludan volkan
Şu cd cinin önünde duran deer in sahibi senmisin?
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
hoşgeldin tekirdağlı dostum forumlarda aktif olman dileği ile
Dorado V5
ya ben bu siteyi bilmiom msne beklerm herkesiiiiiiiii
bi msjın bana geldiğini nsl anlarm:(
Hoşgeldin
Deer 152 yi en iyi bilenlerden bir de MT[İzmir]den
Egeknn dir. Zırhını giy ve ona sor derim
hoşgeldinn
[B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::
bir gün bi ANT MT buluşmasında beklemiştik seni ama,,değil kendin hayalin bile yoktu ortalarda............
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
deer mrb
öncelikle hoşgeldin aramıza hemşo
ben saraylıyım ama çanakkalede yaşıyorum
nasıl benim memleketim
[COLOR="Red"] sakin bir hayat yaşayıp altmışımda ölmektense her günü dolu dolu yaşayıp otuzumda ölmeyi yeğlerim [/COLOR]
hoş geldin arkadaşım.kusura bakma hoş geldin biraz geç oldu ama.
herkeze tekrar tekrar teşekkürler hoş bulduk yalnız dıshy geldik de kjimseleri göremedik ceza kendi memleketinde kendi semtinde adres bulamadı iletişimdede sorun oldu fakat geldiğimi nerde olduğumu sölemiştim
tekirdağdan kalkıp scooter bir motorla antalyaya gitmek herkesin harcı değil sanırım geldik kimseleri göremedik birde siteden uzaklaştırıldık
jazzbass hangi cd kardeş açarsan konuyu biraz yardımcı olalım
aramıza hoşgeldin.Motorunun yakışın merak adiyorum ölçümler nasıl?kalıcı olacaksın belli.
Burak seni beklemiş saatlerce sen gelmedin ben inanmıorum,,gelseydin bi şekil bulurdun bizi,,zor değil adresimiz belli....deer_152 adlı üyeden alıntı
Siteden uzaklaştırılman da mühim değil,,dönmek istiyosan hallederiz,,
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
aramıza dostum
___KILIÇ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
hoş bulduk saolun arkadaşlar hayati abi km de 0,10ykr olarak hesaplıyorum ama 0,08 yada 0,09 ykr gibi ilgine teşekkürler
burakla daha sonra ki konuşmalarımızda itiraf ettiki gelmemiş hatta bana öyle bi yer olmadığını söyledi eğer inanmak istiyorsan otogara yakın bi yerdysen gitmeni tavsiye ederim otogardan şehir merkezine doğru ilerlerken ilk ışıklarda solda kalıyor elit internet cafe yanında bakkal var oradan cezayla msn de konuştuk ve geleceğini söledi ne gelen var nede giden bende yol aldım n yapım
hoşgeldin toooppppraaamm beya
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)