Arkadaşlar, hoş bulduk! Çok şahane, kapsamlı, güzel bir site. Gezdikçe, baktıkça daha çok şey buluyorum. Hele ki dün ve bugün biraz duyurulara ve il gruplarına bakıp da, yaptığınız organizasyonları gördüm, dibim düştü valla!!
Eh bu gezilere, organizasyonlara, vslere en kısa zamanda (henüz motorum olmadığı için bisikletim ya da arabamla bile olsa!) katılmak istediğim için, artık superlight ve ybr topiclerine tek tük mesajlar yazmayı bırakıp, kendimi adam gibi tanıtayım dedim.
Efenim, ben 13 Ağustos 1982 doğumlu olup, bilgisayar programlama ve arge ile iştikal etmekteyim. Suadiye'de oturuyorum ve İTÜ Maslak Teknokent'te, SesTek isminde ufak bir şirkette çalışıyorum.
Nişantaşı Anadolu Lisesi (belki buralarda başka high schoollular vardır?) ve Boğaziçi Elelktronik Müh. mezunuyum, ve şu anda yine Boğaziçi'nde Bilgisayar Müh. masterı yapıyorum.
Ehliyetimi birçokları gibi ağustosta alacağım (kendime doğum günü hediyesi olarak ), motorumu ise kısmetse, temmuz sonunda alacağım. Şu anda niyetim Keeway Superlight 150 almak, ama Yamaha YBR125 de hala aklımın bir köşesinde duruyor.
Yaa işte, böyle daha bissürü uzuun uzuun mesajlar atmayı planlıyorum forumunuza. Ayrıca, yarın ehliyet sınavından önce, ve daha sonra, haftaya perşembe haftalık Anadolu yakası buluşmasında, sizlerle tanışmayı iple çekiyorum.
Son olarak, tanımayanlar için, soldaki resimdeki şahsiyet ben değil, ismini kullandığım, Married with Children dizisinden, Bud Bundy!
PS: Siteyi hazırlayan ve yürüten tüm adminlere, emeği geçenlere sonsuz teşekkürler, elinize sağlık!