Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Tanışalım

REKLAM ALANI
    Ergün Er. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Araştırıyor..
    Arkadaşlar hepinize merhaba ,

Aranıza , henüz bu gün itibariyle katılmış bulunmaktayım ancak itiraf etmem gerekirse sizleri bir kaç aydır takip ediyorum. Bilgi ve fikir paylaşımlarınızdan çok şey öğrendim bunun için ayrıca teşekkür ederim.34 yıl önce dünya'ya Ankara'da gözümü açmışım ve hala Ankara'dayım Bilirsiniz Ankara'da öyle aman aman bir motosiklet kültürü yoktur (iklim şartlarından dolayı) o nedenle yaklaşık olarak tam 10 yıldır 4 teker araç sahibiyim ve aktif olarak her gün trafikteyim. Yalnız en önemlisi herşeye rağmen bende bir 2 teker sevdalısıyım Eğer hanımı kandırabilirsem bu yıl içinde de ilk motosikletimi alacağım hepinizi sevgi ile selamlıyorum. Tekrar görüşmek dileğiyle şimdilik hoşcakalın

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R 1200 GS Adventure
    Hoşgeldiniz. Ankara'da motosiklet kültürü yok mu bilmem de, Bi ekol var forumda.

Motosikleti
    Daelim Daystar 250
    Ben de 35 yaşındayım ve üç yıl önce kanıma girdi motosiklet sevdası. Hanımı ikna etme noktasında nacizane bir iki tavsiyem olacak. Gereksiz harcamalar varsa bırak, birkaç ay motosikletle yat kalk çok hoşuma gidiyor vs yavaş yavaş gir kanına. Bilinçli kullanmanın trafikteki rahatlığın vs bahset. Gezi forumlarını takip et yengeyle paylaş. Bak adamlar ne güzel geziyor filan de . Zamanla alışır sıkıntı olmaz. Kendimden biliyorum

Ergün Er. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Araştırıyor..
    Hepinize teşekkür ederim hoşbuldum arkadaşlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:28 ----------

Alıntı fafarslan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de 35 yaşındayım ve üç yıl önce kanıma girdi motosiklet sevdası. Hanımı ikna etme noktasında nacizane bir iki tavsiyem olacak. Gereksiz harcamalar varsa bırak, birkaç ay motosikletle yat kalk çok hoşuma gidiyor vs yavaş yavaş gir kanına. Bilinçli kullanmanın trafikteki rahatlığın vs bahset. Gezi forumlarını takip et yengeyle paylaş. Bak adamlar ne güzel geziyor filan de . Zamanla alışır sıkıntı olmaz. Kendimden biliyorum
    Değerli tavsiyen için teşekkür ederim . Bakalım kardeşim , bir şeyler yapacağız artık , bahara kadar vaktim var iyi değerlendirmem lazım :D

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)