Hostes kızımızın bavulunu da taşıyabileceği bir Scooter tavsiyesi ???
Reklamlar
-
Reklamlar
-
bavul ne kadar büyük hocam? benim bazı valizlerim motosikletin arka çantasına sığıyor. ama öyle tekerlekli büyükler scooterın önüne sığar sadece.
honda psi 150'ye falan bakın. muhtemelen sığacaktır.
-
Hoşgeldiniz.
Bavul koyabileceğiniz scooter honda spacy tarzı bişey almanız lazım.
Ayrıca bavulun büyüklüğüde önemli.
Bavul demeyelimde ortalama boyutta bir çantayı önünüze koyabilirsiniz.
-
Spacy, sym fiddle serileri aklıma başka gelmiyor şuan.
-
Artçı selesine örümcek file ile bağlayabilirsiniz bence. Geniş selesinden ötürü maxi scooter daha kullanışlı olur.
-
Evet arkadaşlar haklı, SYM fiddle 125 veya Kymco like II, Honda PCX ve Yamaha NMax 125 var ama onların orta tünelleri var hostes valizi koyamazsınınz,bunların dışında Bayan kişiliğinizle size yarayabilecek motor yok aslında varda anasının nikahlarını istiyorlar hangisimi, Vespa,TX 125 hayırlı seçimler.
-
Ben büyük boy valizimi bit kadar Today'in önüne yanlamasına sığdırabiliyordum. Aslında Honda Activa bu konuda candır ama o da Hoca Nasrettin zamanında kaldı... ☺
-
Kız? Hostes? Burayı yıkarlar.
demeye kalmadan başladı bile.
-
Hostes kızımıza motor tavsiyesinde bulunduktan sonra sırada "hemşire" var..
Sosyal deneyler de dolar gibi artışta.
Balkanlardan gelen soğuk hava dalgası falan filan bilmemne...
-
Valizinize göre motosiklet değil de, motosikleti seçip ona göre çanta valiz filan bakmanız gerekiyor.
Topcase içi şöyle bir çanta kullanılabilir , motoru bırakıp kapıp çantayı devam etmek için ;
ya da
scooter orta çantaları var ;
-
Mersin İl Temsilcisi
Üç tekerlekli olanlar var..
Pan-am tarzı değil.
Arka iki ön tek teker.
Bir bakinin
-
Bu başlık tutar şu kenara ben bir rezervasyon yaptırayım)
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
En az yüz mesaj bekliyorum.
-
Uğur adlı üyeden alıntı
yok mu artıran
-
-
Merhaba honda today diyorum en az benim kadar şirin bi motor kendileri yada kullanmadım fakat viva 80 de kullanışlı diyolar
-
Uğur adlı üyeden alıntı
Sırf sen üzülme diye yapıyorum bu yorumu, maksat konu post kassın.
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
-
Tekerlekli orta boy 55 cm yüksekliğinde bi valiz. Arka çantaya sığmaz sadece önde olabilir
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:06 ----------
İşte bu imkansız 😐 Standart herşey. Motoru çantaya uygun seçmeliyim 😊
-
zaida adlı üyeden alıntı
Tekerlekli orta boy 55 cm yüksekliğinde bi valiz. Arka çantaya sığmaz sadece önde olabilir
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:06 ----------
İşte bu imkansız 😐 Standart herşey. Motoru çantaya uygun seçmeliyim 😊
Benim do&co da çalışan kız arkadaşımın valizi psi 150ye sıgıyordu onu da belirteyim.
-
Mirable adlı üyeden alıntı
Artçı selesine örümcek file ile bağlayabilirsiniz bence. Geniş selesinden ötürü maxi scooter daha kullanışlı olur.
Evet o da geldi aklıma ama öne koymak daha rahat olur sanki 🤔
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:28 ----------
Mamba09 adlı üyeden alıntı
Benim do&co da çalışan kız arkadaşımın valizi psi 150ye sıgıyordu onu da belirteyim.
Öne sığar 👍 yazılan modellerin hepsini inceleyeceğim bakalım teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:30 ----------
yürekçe adlı üyeden alıntı
Üç tekerlekli olanlar var..
Pan-am tarzı değil.
Arka iki ön tek teker.
Bir bakinin
3 tekerlerde artçı olmuyor sanırım 🙄?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:33 ----------
Yurdukoru adlı üyeden alıntı
Ben büyük boy valizimi bit kadar Today'in önüne yanlamasına sığdırabiliyordum. Aslında Honda Activa bu konuda candır ama o da Hoca Nasrettin zamanında kaldı... ☺
Today 50cc mi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)