Gördüğüm en geniş ön kısımlı scooter Yamaha Xenter 150.
Gördüğüm en geniş ön kısımlı scooter Yamaha Xenter 150.
Standart cabin size çanta kullanıyorsundur.
PCX falan gibi bir scooter alıp önde taşırsın fıtı fıtı bişey olmaz.
Tvs Jüpiter derim kaliteli fiyatı uygun titreşim vs.yok az yakar kullanım maliyeti düşük olur,önünde de düz güzel bir boş alan var, beyaz rengi güzel duruyor.Para varsa i10 derim küçük motor gibi bir araba ve kaliteli segmentine göre.
Hoşgeldiniz. Çantaya göre motor alma fikri. İlginç geldi. Aslında hem valiz hem de topcase olarak kullanılan çantalar var. Bir bakarsanız o zaman motor seçenekleriniz çoğalır. Ama ille de elimdeki valizi kullanacağım derseniz, o zaman Yamaha Xenter tavsiye ederim. Ayak koyduğunuz yer küçük bir masa gibi düz. Çanta koyulabilir. Gayet güzel bir motordur. Mümkünse deneme sürüşü, değilse selesine oturarak sele yüksekliği vs bir görmenizde fayda var. Ehliyet sınavınızda şimdiden başarılar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:55 ----------
Motosiklet fiyatları ciddi derecede yükseldi. Bu yükseliş devam edecek gibi. Kötü ve güvensiz bir motora 3-5 bin daha az verip kullanacağınıza Yamaha Xenter alın. Düşük fiyatlı motor, alırken sevindirir. Sonra üzer. Erkekler için kalitesiz motor kullanmak kolaydır. Çünkü, ufak tefek işleri yapmayı becerirler. Yolda kalınca sorunu halledip devam edebilirler. Sizin alacağınız scooter ucuz olmamalı kanımca. Önünüzde daha kurs süreci var. Karar verirsiniz.
Hiç karmaşaya gerek yok.
???
Merhaba Sym joyride 200 benim bildigim bütün skuterler arasında ayak basma alanı en geniş olan motor.
Kusuruma bakmayın nete resim yüklemeyi beceremiyorum. Buradaki arkadaşlardan foto yüklemeyi yapabilen
birisi benim yerime joyride fotosunu buraya aktarırsa sevinirim. Honda psi 150 den Yamaha xenter den en azından 10 cm daha geniştir. SELAMLAR.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:06 ----------
Birde Peugeot Metropolis var 3 tekerlekli, durduğun yerde ayağını indirmeye bile gerek kalmıyor. Yalnız
Peugeot fiatlari çok yüksek, yaklaşık 30000 liralarda. Kalite derseniz 10 numara.
YILSAN
Model: YS100S-0
Arkaya istenildiği bavul yüklemesi yapılabilir
Beyler bana da çantaya koyabilecegim bi enduro taysiye etseniz
Tenereyi satacağız canta ya degil brandanin içine girmiyor hayvan
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)