Merhaba Arkadaşlar, yeni başlıyorum.
Reklamlar
-
Adım Fatih. 33 yaşındayım, Malatya'da ikamet ediyorum. Kısmet olursa 1-2 ay içerisinde ehliyetimi, ekipmanımı ve motorumu alıp yıllardır içimde ukte olan motor tutkumu hayata geçirmeyi planlıyorum. Bu forumun bana çok şey katacağını umuyorum. Tavsiyelerinize açığım, tekerinize taş değmesin arkadaşlar
Reklamlar
-
Hayırlı olsun ,bu sitede hayal edebileceğinden fazlası var ve bence tecrübeye her zaman kulak asmalısın . Ben şahsen burada ki Büyük ve küçük tüm kardeşlerimizden çok şeyler öğreniyorum. Takipte kal ve soru sor çekinme en basit birşey bile olsa uygun başlığın altında sor bütün cevapları bulabilirsin burada . ve özellikle ekipmanların önemini tecrübe etmeye kalkma sabırlı ve temkinli olduktan sonra Motosikletten büyük bi zevk hiç bir motorlu yada motorsuz taşıttan alamayacağını iddia ederim ,tekrar gönlünce olsun herşey
-
-
Adaşım hosgeldin. Ben de Sivas'tayim ve 34 yaşındayım. İki yıldır motosiklet kullanıcısıyım. Hakikaten buranın çok faydasını gördüm. Gezi yazılarında az sabahlamadım. Aradığın herşeyi bulabilirisn burada. Arkadaşın dediği gibi en önemlisi güvenlik. Gerisi her türlü hallolur. Tekerin düz bassın...
-
Hosgeldin. Hayırlı olsun. Ben de 33 yaşındayım ben de bir iki aya başlıyorum. Bu siteyi uzun süredir takip ediyorum. Çok faydasını gördüm. Tüm site sakinlerine teşekkür ediyorum.
-
Merhaba bende 37 yaşındayım 6aydır bu forumu okuyorum çok faydalı bilgiler var takibe devam
-
Hoşgeldin abicim, ehliyet-ekipman-motor diye sıralaman çok iyi, yaşın verdiği bilinç olsa gerek
Kazasız belasız, düşmeli kalkmalı ama hep ayakta kalmalı, bol "Enduro"lu sürüşler dilerim.
-
s.a. abi aramıza hoşgeldin21 yaşındayım 6 yıllık tecrübemle honda cbr125r kullanıcısıyım başlangıç olarak tavsiye ederim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)