37 Yaşında İlk Kez Motor Kullanan Üye
Reklamlar
-
En iyisini yapmışsınız. Ben mt kullanıyorum ama kenarda pcx duruyor. Hem pratik hemde kullanışlı bir motor. Trafiği arabadan görmekle motordan görmek arasında ki farkı pcx ile yaşınızın da vermiş olduğu olgunlukla hızlı ve rahat bir şekilde atlatırsınız.
Reklamlar
-
silivride toplanalım çaylar ve simit benden bende çorludan gelirim tabi karlar eriyince
-
Merhaba. Güzel bir başlık olmuş. Bende 33 yaşındayım bisiklet ve otomobil tecrübem var fakat hiç motosiklet kullanmadım. Malatya'da ikamet ediyorum. İyi eğitim verdiğini öğrendiğim bir kurs Malatya'da bulamadım ama Elazığ'da varmış. Oraya kaydolup, A sınıfı ehliyet almayı daha sonra kask, mont vs ekipmanı da tamamlayıp 125-200 cc bandında bir motor (honda cbr 125 veya ktm duke 200) alarak başlamayı planlıyorum. Bu yaştan sonra olur mu diye aklıma takılıyordu bu başlığı ve yorumları okuyunca rahatladım biraz. Her türlü tavsiyelerinize açığım arkadaşlar.
-
Yaş 71 16 yaşından beri motorcuyum, her çeşit motor kullandım (scooter+ Vitesli) geçen yaz 4000 km Yunanistan Balkanlar gezisi, 2015 te 3500 km yarı Türkiye gezisi, bunların dışinda yakın çevre gezileri, Balkanlar gezisi (Regal Raptor 150 2014 model) diğerleri Mondial HS 150cc 2006 model+ Mondial ZNX 2015+ Mondial Loyal 100cc 1984 te Honda CBN 250cc Kıbrıs gezisi, 1966 yılı NSU 500 cc Viyana,Stokholm gezisi ve halada soğuk ve yağmur hariç 12 ay keyfe göre ufak geziler,bu yaz ya Yunana adaları veya Bulgaristan, Romanya, Sırbistan, Adriyatik, Arnavutluk Yunanistan Türkiye gibi gezi planlarım var varda bu döviz kurlarıyla biraz ürkütmüyor desem yalan olmaz , malum emekli maaşı olunca zor gibi geliyor en ucuzu gene Marmaristen feribotla Rodos ve girit malum minareyeyi kaybetmemek gerekiyor, hayırlısı neyse o our inşallah herkesin tekeri düz bassın.
-
atilas adlı üyeden alıntı
44 yaşında motora başlayan üyeden selamlar
-
navarin11 adlı üyeden alıntı
Yaş 71 16 yaşından beri motorcuyum, her çeşit motor kullandım (scooter+ Vitesli) geçen yaz 4000 km Yunanistan Balkanlar gezisi, 2015 te 3500 km yarı Türkiye gezisi, bunların dışinda yakın çevre gezileri, Balkanlar gezisi (Regal Raptor 150 2014 model) diğerleri Mondial HS 150cc 2006 model+ Mondial ZNX 2015+ Mondial Loyal 100cc 1984 te Honda CBN 250cc Kıbrıs gezisi, 1966 yılı NSU 500 cc Viyana,Stokholm gezisi ve halada soğuk ve yağmur hariç 12 ay keyfe göre ufak geziler,bu yaz ya Yunana adaları veya Bulgaristan, Romanya, Sırbistan, Adriyatik, Arnavutluk Yunanistan Türkiye gibi gezi planlarım var varda bu döviz kurlarıyla biraz ürkütmüyor desem yalan olmaz , malum emekli maaşı olunca zor gibi geliyor en ucuzu gene Marmaristen feribotla Rodos ve girit malum minareyeyi kaybetmemek gerekiyor, hayırlısı neyse o our inşallah herkesin tekeri düz bassın.
Hocam, önünüzde saygıyla eğilerek diyorum ki, aynı şehirdeymişiz, bir tanışıp sohbet etmek isterim sizinle.
-
bende 42 yaşında 600 cc fz6 ile başladım. 20 yıllık trafik tecrübesiyle.
hiçte pişman olmadım.
-
Bu ay yaşım 48 olacak. Hiç motor ve bisiklet kullanmamıştım. Kasım ayında A sınıfı ehliyet için kursa başvurdum. Ehliyeti aldım. 250cc vitesli çıplak bir motor aldım. Havaların düzelmesini bekliyorum kullanmak için.
-
40'ından sonra azanı tenere paklar.
-
İnşallah 40 sonrası tenere olur beğendiğim bir motor
-
55 yaşında 1200 GS ile başlamakta vardı
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
40'ından sonra azanı tenere paklar.
Tenere 700 bekliyorum ben. 660 tipi, tarzı, yüksekliği çok hoşuma gidiyor. Ama fazla arazi. Bana birazcık daha medenî bişi lazım.
Hayat her zaman sen tüm olanakları yaşayıp tüketmeden önce biter... W. Faulkner
-
Ben de 38 yaşında hero t-Sports ile motora başlayan üye.
Herkese selam...
-
huduni adlı üyeden alıntı
Tenere 700 bekliyorum ben. 660 tipi, tarzı, yüksekliği çok hoşuma gidiyor. Ama fazla arazi. Bana birazcık daha medenî bişi lazım.
Boşa beklemeyin abi , aynı düşüncede idim , bende 2016 başından beri bekleye bekleye yosun tuttumdu , çıka çıka concept t7 diye cross seleli hilkat garibesi çıkardılar , honda dominatör belki bir umud , oda gelirmi çikarmi belli değil , ben pess ettim bu sene zaten yok zaten yok..
-
Hayırlı olsun, keyifli ve güvenli sürüşler dilerim...
Bende yaş 47 . Motora ilk ne zaman bindim bilmiyorum sanırım birkaç aylıkken annemin kucağında , babamın kullandığı 250 lik Jawa ile başlamış maceram.
Bu başlığı çok sevdim
Sevgilerimle
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:07 ----------
Metehan07-70 adlı üyeden alıntı
Aramıza hoşgeldin akranım, geç olsun, güç olmasın. Düşüncelerin güzel, böyle devam et.
Ben 24 yıl kadardır motosiklet üstündeyim, belki bir çok motosiklet hocasını motor diye sürerim, ama hala bu konuda (eğitim) araştırmayı, okumayı, izlemeyi bırakmadım, insanın her yaşta illaki bilmediği, öğrenmesi gereken şeyler hala var.
Ya bu arada, biz nasıl ihtiyar heyetinden oluyoruz, foruma ilk üye olduğumda da aynısı denmişti, bence motosikletten keyif alınabilecek ün güzel yaştayız.
Dikkat et ihtiyar etrafta hocalar olabilir
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
41'lik mühendis olarak bu ay ehliyet için ilk eğitim, gelecek ay sürüş teknikleri eğitimi, Nisan gibi yollara çıkma planı.
Makine Duke 390.
Kadıköy tarafındayım. Elbet kesişir yollarımız.
-
Yaş 38 motor Cbf 150.uzun sure motor hayalim oldu tam vazgececekken motorcu bir abime bu yaştan sonra motorcu olmaz benden dedim fircayi yedim meğer oda kendi tabiriyle 40 dan sonradan ažanlardan mis.ve burdayım, pişman değilim.
Herkese selamlar
-
oocan adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, keyifli ve güvenli sürüşler dilerim...
Bende yaş 47 . Motora ilk ne zaman bindim bilmiyorum sanırım birkaç aylıkken annemin kucağında , babamın kullandığı 250 lik Jawa ile başlamış maceram.
Bu başlığı çok sevdim
Sevgilerimle
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:07 ----------
Dikkat et ihtiyar etrafta hocalar olabilir
Okan hocam sen bizim ihtiyar heyetine toplu bir eğitim ver.
-
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
Boşa beklemeyin abi , aynı düşüncede idim , bende 2016 başından beri bekleye bekleye yosun tuttumdu , çıka çıka concept t7 diye cross seleli hilkat garibesi çıkardılar , honda dominatör belki bir umud , oda gelirmi çikarmi belli değil , ben pess ettim bu sene zaten yok zaten yok..
Altımdaki motoru henüz yeni aldım. Hele bi 3-4 sene kullanıp 100 bin kilometreyi bi devireyim, sonra bakarım ne alacağıma. O zamana kadar da konsept modeller gerçek olur zaten.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:46 ----------
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Okan hocam sen bizim ihtiyar heyetine toplu bir eğitim ver.
Öyle bir eğitim için sözü var. Umarım Ankara'da olur eğitim.
Hayat her zaman sen tüm olanakları yaşayıp tüketmeden önce biter... W. Faulkner
-
ortak bir gecmisimiz varmis sizinle.
ilk okul-orta okul-lise-yüksek egitim esnasinda hep bisiklet kullandim, fakat 2012'ye kadar ne otomobil ne de motosiklet ehliyetim oldu.
fakat hep aklimda vardi motosiklet..
2012 sonlarinda nihayet arkadasin vesilesi ile A+B yaptim ve 2013'te 690'lik motor ile basladim..
allah hepimize uzun yillar kazasiz belasiz motosiklet kullanmak nasip eder insallah!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)