Güneydoğu ' dan herkese sevgiler saygılar..
Reklamlar
-
Herkese merhaba.İsmim Burak.İzmirliyim.Cizre-Mardin-Siirt üçgeninde ikamet ediyorum 32 yaşında kamu personeliyim.Fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum sizleri.Hiç saklamayacağım,üye olmadan çok faydalandım bilgilerinizden İlk önce bu yüzden henüz tanışmış olmasak da forumda bilgilerinden faydalandığım herkese teşekkürü bir borç bilirim.Sizlerle bir şeyler paylaşabilmek,fikir alışverişinde bulunmak,sohbetinize ortak olmak için(kabul ederseniz tabi) aktif olarak üye olmam gerektiğini düşündüm.Herkese sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum..
HAYA'T' İLE HAYA'L' ARASINDAKİ TEK FARK 'TL' DİR.
Reklamlar
-
Hoşgeldin
Beni daha kabul etmediler galiba tınlayan yok beni 3 ayda falan ederler herhalde
-
Mersin İl Temsilcisi
Hoşgeldiniz..
Vatan bir bütündür benim icin, yerin yönün önemli değil.. nerede doğacağını zaman biz karar veremiyorum ama nasıl biri olacaginizi biz seçebiliyorsunuz, minvalimiz bu olmalı..
Keyifli paylaşımlar dilerim..
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
Hoşgeldiniz..
Vatan bir bütündür benim icin, yerin yönün önemli değil.. nerede doğacağını zaman biz karar veremiyorum ama nasıl biri olacaginizi biz seçebiliyorsunuz, minvalimiz bu olmalı..
Keyifli paylaşımlar dilerim..
teşekkür ederim.Aynen dediğiniz gibi vatan bir bütündür.Her köşesi ayrı güzel. Hoş bulduk.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------
Zabitatak adlı üyeden alıntı
Hoşgeldin
Beni daha kabul etmediler galiba tınlayan yok beni 3 ayda falan ederler herhalde
Sabırlıyız.Acelemiz yok.İlk sen kabul ettin beni.seni de ilk ben kabul edeyim [COLOR="Silver"]
-
Merhaba dostum hoş geldin. Tekerin düz bassın
-
Hoş bulduk.Çok teşekkür ederim.
-
Hoşgeldin kardeşim. Bulunduğun 3gen den motosiklet haberlerini bekliyoruz. Otobanda kapışma filan
-
Hoşbulduk kardeşim teşekkür ederim.gerçekten fazlasıyla potansiyel var burda.elimden geldiğince paylaşıcam inşallah.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)