Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yeni Üye - İstanbul

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Triumph Tiger 800 XRX - 2015
    Herkese merhabalar,

Selam vermek adettendir. İstanbul Çengelköy'den yeni bir üyeniz oldu arkadaşlar..

Öncelikle herkese güvenli sürüşler, bol keyifli, kazasız-belasız yolculuklar dilerim.

2012-2016 arası 30bin km kadar CBF 500 sürdükten sonra bu yıl Mayıs ayında Triumph Tiger 800 XRX aldım. Almadan önce tarz konusunda çok düşündüm. Acaba 600'lük racing mi alsam yoksa yol yapmak için enduro mu diye ama kararı verdim-yola devam ettim.. Şimdilik kendisiyle de 9bin km kadar yol yaptım. İstanbul-Ayvalık-Bozcaada turu dışında (1600km) km'lerimin tamamını İstanbul şehir içinde yaptım.

Şükürler olsun motorlarım koruma demirleri hiç yere değmedi. Tabi bunda motorumu almadan önce başlangıç eğitimi, ardından ilk yılın sonunda GIS (Motto) Akademi'de Hakimiyet eğitimlerinin ve sürekli algılar açık, dikkatli (artık neredeyse trafikte paranoya derecesinde)sürmemin büyük etkisi olduğunu düşünüyorum.

Ekim ayının başında ise Süleyman Memnun akademide 10 saatlik enduro başlangıç eğitimine başladım ve 1,5 saatlik son dersim ile yarın tamamlıyorum. İşin enteresanı şu ki asıl amacım motorumu toprakta da sürebilmekti. İnanılmaz keyif alıyorum ve kendimi işten evime geldiğimde bütün vaktimi yurtiçi yurtdışı youtube videolar izlerken buluyorum. Şimdiki amacım motorumu satmadan mümkün olursa 8-10 bin TL civarı bir cross alıp devam etmek. Tabi bütçe itibariyle Klx250, Sherco veya Crf250 gibi birşeyler düşünüyorum. Düşünüyorum ama tüm bütçemi diğer motora yatırdığımdan bir süre daha düşünme ve internette bakınma şeklinde geçecek sanırım. Umarım güzel ve keyifli devam ederim.

Neyse, yeni üye olarak kendimi tanıtıp benzer deneyimler yaşayan arkadaşlar varsa tavsiyelerini her daim beklerim.

Herkese güzel sürüşler.. Tekerlerimiz düz bassın..

Yıldıray[/FONT]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    Selamlar hosgeldiniz bende yenikoy den mehmet komsu sayiliriz aramizda bir dere var ( istanbul bogazi) iyi vakit gecirmen dilegiyle

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    Merhaba hoş geldiniz

MrMud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Husqvarna TE250
    Cengelkoyde veteriner işiniz olursa eğer. Gidin başka semtte halletiniz efenim, hoşgeldiniz tekrar

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R 1200 GS Adventure
    Hosgeldiniz

Motosikleti
    Triumph Tiger 800 XRX - 2015
    Teşekkürler. Aynen dere biraz sıkıntılı ama karşı komşu sayılırız

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:06 ----------

teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:18 ----------

Vallahi çok işim oluyor yalan yok evde 4 kedi var Yine de bizim için öncelik kendi esnafımız )

ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    H.q.
    5 şehir ile bende komşu sayılırım

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)