Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Ankaranın göbeğinden selamlar!

REKLAM ALANI

Merhaba saygıdeğer iki tekere gönül vermiş kişiler. Ben Zeynel, 21 yaşında Dtcf tarih bölümü öğrencisiyim. Doğma büyüme İstanbulluyum, eğitim dolayısıyla ankaradayım. Bu yazıyı yazarken bir motosiklet sahibi olmadığımı belirtmek istiyorum, bununla beraber, bu yazın başında işler umduğum gibi giderse bir motor sahibi olacağım.
    Bu yolda deneyimli sizlerden öğreneceğim çok fazla şey olduğunu biliyorum, birkaç kez vitesli ve vitessiz motor sürmüşlüğüm ve küçük yaşlardan beri bisiklet kullanmam haricinde iki teker tecrübem henüz bulunmamakta. B ehliyetlim var, araba kullanmayı keşmekeş İstanbul trafiğinde öğrendim, gururla belirtiyorum, çünkü hala hayattayım.
    1.85 boylarında 94 kilo bir insanım. Tarz olarak cruiser ve az da olsa naked motorlara ilgi duyuyorum. Başlangıç motorum olarak ise Hyosung GV250 Aquila düşünüyorum.
    Ehliyet kursuna başvurdum ve Mart gibi ehliyetimi alacağım. Motoru teslim almadan önce ekipmanlarımı dizecek şekilde planlamalarımı yaptım ve hayata geçirebilmek için hem okuyor hem çalışıyorum.
    Bir tanıtım yazısı için yeterince bilgi verdiğimi düşünüyorum, imla hataları için özür dilerim, telefonun klavyesi biraz küçük kalıyor.
    İyi günler ve mutlu sürüşler dilerim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    popon bir kere o seleye değdiği zaman, o rüzgarı yemeye başladığın zaman, o kaskı kafana takınca mutlu hissettiğin zaman bırakmak istesende bırakmayacaksın motoru.

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    Hoş geldiniz

Planım da tam olarak bu, fiziksel yeterlilikten düşene kadar yol yapmak istiyorum.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)