RİDER CAFE' DEN HERKESE SELAMLAR
-
Merhaba, Motosiklet Dostları
Biz Üç Motosiklet aşığı olarak hayellerimizin peşinden giderek RMotoCafe'yi hayata geçirdik, amacımız daha temiz motosikletler, daha sıkı dostluklar, oldukça lezzetli yemekler, gidilen seyahatler gidilip görülecek onlarca yere başlangıç noktası olmak.
Biz bir aileyiz, sizinle aynı ailede olmaktan mutluluk duyuyoruz, sizleri çok seviyoruz, umudumuz hep birlikte daha güzel işlere imza atmak.
R MOTO CAFE
Kadıköy'de merkezi konumu ile motosiklet kullanıcalarının yeni buluşma noktası.
Osman Ağa Mah. Yoğurtçu Parkı Cad. No:88/1 Kadıköy - İstanbul Posta Kodu: 34714
Tel: 0 532 208 28 77
Mail: info@rmotocafe.com
Web Sitesi: http://rmotocafe.com/
YouTube/İnstagram/SnapChat/Twitter/Facebook @rmotocafe
Hizmetlerimiz
Motosiklet Yıkama
Motosiklet Cafe
Çay
Kahve Çeşitleri
Sıkma Portakal Suyu
Köfte
Hamburger
Tost
Nargile Çeşitleri (Al -Fakher tütün)
Sevgilerimizle.
NOT: 01.01.2017 de tüm motosiklet.net ailesi olarak açılışımıza davetlisiniz.Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
Reklamlar
-
Rotasızlar Motor Gurubu Olarak Orada Olacağız
Rotasızlar Motor Gurubu Olarak Orada Olacağız
-
hayırlı uğurlu olsun, Allah yardımcınız olsun
-
Hayırlı olsun, ve inşallah diğer şehirlere de örnek olsun.
Yalnız patron biliyorsun, bir ismin önüne motor kelimesi geldi mi fiyatı üç katına çıkıyor, bir kahveyi, Kolombiya da ki kişi başı gsmh fiyatına satmayacaksınız değil mi?
-
teşekkürler rotasızlar, görüşmek üzere.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:47 ----------
Hepimize hayırlı olur inşallah, ALLAH razı olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:48 ----------
Güzel dileklerin için teşekkür ederiz, umarım tüm türkiye genelinde motosiklet kullanıcılarına hitap eden mekanların sayısı artar, çünkü çok güzel biir aileyiz. Bu arada kahve brezilyadan geliyor ama korkulacak bir durum yok fiyatlarımız tamamen standart cafe fiyatı olacak.Görüşmek üzere.
-
Öncelikle hayırlı olsun sonrası ben youtubeden sizin varsa videolarınıza bakmak için rmotocafe yazdım ve gayet +18 videolar çıktı bir süre izledikten sonra duş alıp buraya yazıyıyorum hocam net adres verirseniz daha iyi olur.
-
Merhaba Dostum, sen diyince bizde duş aldık sayende ) harbidende ateşli videolar, işin şakası, iyi dileklerin için teşekkür ederiz umaraım hepimiz için hayırlı olur, cafenin adı değişecek net bir bilgi vereceğiz, ama youtube da bir kanalımız var takip edebilirisin https://www.youtube.com/channel/UCZsCr033VazD0q2EQ9h2Rmg/channels. sevgilerimizle.
-
pompei adlı üyeden alıntı
Öncelikle hayırlı olsun sonrası ben youtubeden sizin varsa videolarınıza bakmak için rmotocafe yazdım ve gayet +18 videolar çıktı bir süre izledikten sonra duş alıp buraya yazıyıyorum hocam net adres verirseniz daha iyi olur.
dostum yarıldım gülmekten çok iyiydi.
bu arada hayırlı olsun.
-
Şuan yapım aşamasındamı yeriniz?
-
15 Aralık 2016, 17:41
Evet şuan yapım aşamasında, 01.01.2017 yetiştirmeye çalışıyoruz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:40 ----------
bizde çok güldük ) iyi dileklerin için çok teşekkür ederiz.
-
15 Aralık 2016, 17:54
Moderatör
-
16 Aralık 2016, 12:13
İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz LevenT Bey, MT Site yönetimi uyarı mesajı. içinde detayları görüşmek isteriz.Sevgilerimizle.
-
16 Aralık 2016, 14:48
hem motosiklet hem nargile hem çay daha ne olsun e bide %30 indirmi kaptık
-
21 Aralık 2016, 17:20
Hayırlı Uğurlu Olsun )
-
21 Aralık 2016, 23:26
Hayırlı olsun .
Mekanın yeri belli mi tam olarak nerede ?
Motosikletler için yeterli park alanı var mı?
-
21 Aralık 2016, 23:35
Hayırlı uğurlu olsun. Bir nargile sever olarak, nargilenizi içmeye geliriz.
-
22 Aralık 2016, 02:16
Haydaa, yeni mesken çıktı bize, açılışta gelip kapıda apaçilik sözüm olsun.
Size özel stickerlarimi giyip gelicem
-
23 Aralık 2016, 13:17
Akhunturk adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun .
Mekanın yeri belli mi tam olarak nerede ?
Motosikletler için yeterli park alanı var mı?
İiyi dilekleriniz için teşekkür ederiz, Kolay adres Fenerbahçe stadından migros tarafından kurbağalı dereyi geçiyorsunuz sağ çevre yolu ve salı pazarı alex heykelinden sol yapıyorsunuz yol boyunca yoğurtçu parkı uzanıyor bittiği yerde sada virajda hemen. motosiklet parkımız var, yer sıkıntısı yok, sizleri görmek dileğiyle, sevgilerimizle.
-
23 Aralık 2016, 13:41
Geçen gün geçerken gördüm sanki tam Modaya doğru çıkan sokağın kıvrıldığı köşedeki binanın altındamı yeriniz?
-
24 Aralık 2016, 08:16
Hayırlısı olsun. Muhakkak uğrayacağım.
(Site açılmıyor sanırım.)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler