Hayırlı olsun. Yakın zamanda yerinizi ziyarete geleceğim. Umarım tüm Türkiye'ye örnek olur ve büyürsünüz.
Hayırlı olsun. Yakın zamanda yerinizi ziyarete geleceğim. Umarım tüm Türkiye'ye örnek olur ve büyürsünüz.
evet doğru. tam adres
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:54 ----------
İyi dileklerin için çok teşekkür ederiz, umarım bol motosiklet başlıklı muhabbetlerimiz olur.Sevgilerimizle.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:55 ----------
çok teşekkür ederiz. sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız, sitemizin adresi http://ridercafe.com.tr/
İlginize ve güzel dileklerinize teşekkür ederiz, sizleri tanımaktan çok mutlu olduk, bol motosiklet muhabbetli günlerde görüşmek üzere.Sevgilerimizle.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:38 ----------
İlginize ve güzel dileklerinize teşekkür ederiz, sizleri tanımaktan çok mutlu olduk, bol motosiklet muhabbetli günlerde görüşmek üzere.Sevgilerimizle RİDER CAFE.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:55 ----------
Güzel günler hepimizi bekliyor. Servgilerimizle RİDER CAFE
Bugun motorun ilk yikamasini yaptirdim. Cok ilgililer oncelikle, bir o kadar da guleryuzluler.
Bi kahve ictim, motor yikanirken sohbet ettik.
Yakinda fotografim duser heralde
Henüz bir motosikletim olmasa da en yakın zamanda çayınızı içmeye geleceğim 😊 Önce ortamlara alışmalı..
Hoş sohbetin ve ziyaretin için teşekkür ederiz, tekrar görüşmek üzere.
[IMG]file:///Users/my/Desktop/Ekran%20Resmi%202017-01-23%2012.16.15.png[/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:12 ----------
Hoş sohbetin ve ziyaretin için teşekkür ederiz, tekrar görüşmek üzere.
[IMG]file:///Users/my/Desktop/Ekran%20Resmi%202017-01-23%2012.16.15.png[/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:14 ----------
herzaman bekliyoruz. sevgilerimizle.
Çarşamba günü İstanbul'dayim inşallah. Bulabilirsem geleceğim mutlaka. Hayırlı bol kazançlar olsun...
şimdiden hoşgeldiniz o zaman.
selam arkadaşlar aranıza komşu ilden bir racingci alır mısınız yaş 21 cbr kullanıcısıyım uşaktan
Hergün geçiyorum oradan ancak uğramak nasip olmadı. Biraz tenha şu sıralar havalardan ötürü sanırım.
Ne zamandır aklımdaydı ama bugün fırsat bulup ilk defa yıkattım motoru. Alışmamışız güleryüze, herkes "hoşgeldin" deyip hatır soruyor çok hoşuma gitti. Motorumu bugüne kadar hep kendim yıkadım ama Rider Cafe kendi motorumu benden daha özenli yıkadı,parlattı ve kuruttu. Bir de çıkışta çay ikram edip zincirimi ücretsiz yağladılar. Tekrar hayırlı uğurlu olsun..Elinize,emeğinize sağlık..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)