Gerçekten Merhaba Demek İstedim.
Reklamlar
-
Herkese selam.
2013 Yılından bu yana forumu severek takip ediyorum. Ehliyetsiz geçirmiş olduğum iki teker hayatımı geride bırakmış artık ehliyeti , ekipmanları tam olan bir motosiklet sürücü olarak merhaba demek istedim.
Adım ve soyadım nickim'de yazıyor zaten Mersinde yaşıyorum ve 19 yaşındayım. 100cc CG bi motosikletim var. Ehliyetim olmadan önce bi kaç motorum olmuştu yine fakat ben onlara saymıyorum. Bunu başlangıç ve ilk motor olarak görüyorum. Önceden motor sürmüyomuşuz gerçekten işin goygoyundaymışım. Şimdilerde ekipmanlarımı ve kaskımı eksik etmemeye özen gösteriyorum.
Biraz kendimden bahsetmek gerekirse açıköğretim öğrencisiyim, bir restaurantta komi olarak çalışıyorum. Mesleğim'de ilerlemeyi hiç düşünmüyorum askerlik görevimi tamamlayana kadar orada takılıp zaman öldürme ve cebime üç beş kuruş para girmesi derdindeyim. Sonra zaten büyük ihtimalle kendi işimin sahibi olmayı düşünüyorum. Askari ücretli çalıştığım için maddi gücümün yeteceği bi motosikletle başladım. Zamanla birikim yapıp daha iyisini almayı planlıyorum.
Mersin'de olanlar'da mesaj atıp ulaşırsa mersin mt'ye alabiliriz. Sevgiler, saygılar..
Reklamlar
-
-
Moderatör
MotoVlog yapacağım diyen sen değilmiydin yahu? Ben mi karıştırdım*
-
Tekrardan Aleyküm Selam..
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
MotoVlog yapacağım diyen sen değilmiydin yahu? Ben mi karıştırdım*
Evet abi kameramı felan aldım. Çalışmalar devam ediyor hazır olunca videolar yüklenecek.
İpi kesmeye kıyamayıp ömür vermeyin bir düğüme..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)