değerli arkadaşlar tanıdığım ve sevdiğim bir motorcu arkadaşım var ve doğum günü yaklaşıyor. Sizce motor sever bir insana en güzel ve anlamlı bir hediye ne olur. Yardımcı olursanız sevinirim. iyi turlar
değerli arkadaşlar tanıdığım ve sevdiğim bir motorcu arkadaşım var ve doğum günü yaklaşıyor. Sizce motor sever bir insana en güzel ve anlamlı bir hediye ne olur. Yardımcı olursanız sevinirim. iyi turlar
ılk aklıma gelen şeyacabrs adlı üyeden alıntı
motorunun emnıyetı acısından
alarm olabılır
____it's my life_1982____
harcamayı düşündüğün mebla ne kadar
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Benim fikrim var ama abartı,
bakkala gidip gelmeye 50 cc Honda Today scoter al
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
benim masamda bir kristal var ve içinde sevdiğim bi model motorun resmi işli...
her zaman göz önünde olabilecek hoş bi hediye bide eminönünde bir mağazada motor maketleri satıyorlar böle bi şey düşünürsen benle irtibata geç
nerelerden bulabileceğini sölerim..
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
kask.eldiven.disk kilidi.alarm.mont.motor anahtarlıgı .stepne gaz teli.bir varil benzin.iyisinden yag.hava filtresi.yag filtresi.lastik pompası vs.vs.vs
bir motorcunun her zaman ihtiyacı olabilecek şeylerden bir kaçı.
Kesinlikle Delipoyraza katılıorum. O tarz bir hediyadelipoyraz adlı üyeden alıntı
Burdan istediğin maket motosiklete bakabilirsin.
http://www.feyizoglu.com/alisveris/category.php?cID=216
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
öncelikle , güzel bi kask alabilirsin doğum günü için..
böyle normalde siyah renki ama içine sıcak su koyunca beyaza dönen özel kahve bardakları var. hatta onların üzerine resimde basabiliyorlar. normalde simsiyah standart bardak yada fincan gibi duruyor içine sıcak su koydyn mu beyaz oluyor sanki beyaz bir porselenmiş gibi gözükyor ve ortaya da senin üzerine bastırttığın resim çıkıyor. eğer motorlu hoş bi resmini bulabilirsen bence gayet şık olabilir. ben en son yaptırdığımda 35 YTL gibi bi rakam ödemiştim. düşünürsen benimle temasa geç. sana da yaptırırız.
arkadaşlar ilginize teşekkür ederim bazı arkadaşlar arkadaşın moturunun modelini sormuşlar yamaha fazer 600cc lik. sizin tavsiyeleriniz dinleyip hem her zaman yanında taşıyabileceği bir hediye yani ismini ve kendi motoruyla çekilmiş bir resminin bulunduğu kollarında ise isminin ve benim adımın yaılı olsuğu bir tşört yaptrmayı düşünüyorum ayrıca iş yerindede masasına tavsiyeniz olan maket motor oda tahminim şuan kullandığı motor modeli olur.
görüşmek temennisiyle
harleyşaka bi yana bence elbiseacabrs adlı üyeden alıntı
Sen MT tşörtü al
file olabilir.aksesuarlar var çanta kılıf v.s. gibi.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
hızı seven biriyse sargı bezi,bandaj , oksijenli su , flaster,boyunluk, alçı ve bol miktarda agrı kesici kas gevşetici alabilirsin şaka bir tarafa ama full korumalı elbise alabirsin +kask+eldiven vs..
bencede thısrıt
Yeni yine yeniden
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)