eger bana hedıye alacaksanız honda1000rr alın cok sevınırım
eger bana hedıye alacaksanız honda1000rr alın cok sevınırım
Yeni yine yeniden
Bir motosiklet tutkununa alınabilecek en güzel hediyelerden biri motosiklet maketidir
gercegı daha ıyı olmazmı
Yeni yine yeniden
Eldiven , bandana , motor icin canta , iki kisi arasinda konusmak icin yakin mesafe telsizi ...
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
abı telsızı napcan en ıyısıson model 2 cep teli alsınlar
Yeni yine yeniden
Benim de doğum günüm yaklaşıyo ve bana ne alınacağını biliyorum alarmlı disk kilidi
Satılık Asya125t-Spidi mont
Bence saglam bir kask en güzeli (tabi yoksa saglam bir kaskı)
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
güzel bir maskot olabilir
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
bana yeni gelen bir hediye oldu sende oyle birşey alabilirsin gümüş motosiklet koyesi ve zinciri cok tatlı duruyor
bluetooth kulaklık alabilirsin motor kullanırken kullanasın diye aldım diyebilirsin
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
kullandığı motosiklet markasının montu yada anahtarlığı olablir
bence yedek parca
Yeni yine yeniden
bence pompa D: ne pompası su pompası
Yeni yine yeniden
Bence elcik çok güzel bir hediye olabilir, özellikle ustune arkadaşının ismini yazdırabilirsen.
Aramıza hoşgeldin.
Arkadaşına da nice seneler diliyoruz.Arkadaşlar hediye konusunda baya yardımcı olmuşlar artık benim aklıma bişey gelmedi daha farklı.
Bu gün doğum günü topicleri patladı
Benim de yakındır hazır olun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)