Ümraniye/Üsküdar/Kadıköy civarlarından merhaba..
Reklamlar
-
Uzun süredir forumu uzaktan uzaktan takip ettim, dedim neden selam vermeyelim.
Adım Muhammed 23 yaşındayım, zırt bırt ileri geri koşturmaca bi hayatım olduğu 3 semtide kendi semtin gibi gördüğüm için yazayım dedim.
94 yılında validenin ani doğum sancısı ve maddi imkanların kisitliligindan dolayı, peder beyin alelacele modelini hatırlamadığı bi mondial ile hastaneye ulaştırma sonucu dünyaya gelip, motor sevdasına ana rahminden başladım desem "Yav hee hee" diyen bi kac kişiyi duyarım diye tahmin ediyorum.
Velhasıl kelam bulduğum her motosiklete yapıştım bindim, ilk motorum 250 ninja ile muhteşem nacizane bi kazada, anneminde yalvarması üzerine SS motorların benim gibi "uff yola bak yağ gibi" deyip dünyayı unutan biri için olmadığı kanaatine vardım..
Maddi imkanlardan dolayı uzun yıllar esin dostun motosikletleri ile hasret gidermekle yetindim.
Sonra yoktan iyidir diyerek, SS benden uzak dursun deyip Mondial Xtreme 150 aldım, suan gül gibi geçinip gidiyoruz...
Bu arada bu günde kısıklı kavşağında freni boşalan bi hafriyat kamyonunun altında kalmaktan kıl payı kurtuldum o civarlardan geçen varsa olaydan haberi vardır.. saat 10 sularında oldu olay..
Neyse konu dağılmasın.
Tekrar merhaba herkese.
Reklamlar
-
-
o tarihte mondialmi varmış
-
22 gün sonra gelen yorumlar
hoşgeldi dostum
-
antilop_skul adlı üyeden alıntı
22 gün sonra gelen yorumlar
hoşgeldi dostum
Valla hocam sorma ya , yinede hosbuldum sağolun
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
-
Moderatör
Hoşgeldin, Mondial'den kopmamış olman çok manidar
-
RunemagicK adlı üyeden alıntı
o tarihte mondialmi varmış
Aynısını bende sordum, Adı o zamanlar mondial değildi ama aynı b*kun lacivertiydi dedi
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:40 ----------
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Hoşgeldin, Mondial'den kopmamış olman çok manidar
Aynen öyle hocam tilki , kürkçü hesabı
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)