Motor askıyla yanıyorum ve yakında sondurecegim insallah.Daelim 125 History le bilgilerinizden tecrubelerinizden yararlanmak isterim(Malum bisikletten motora)terfi edecegim icin.
Motor askıyla yanıyorum ve yakında sondurecegim insallah.Daelim 125 History le bilgilerinizden tecrubelerinizden yararlanmak isterim(Malum bisikletten motora)terfi edecegim icin.
bu aşkın yaktığı bi kişi daha ALLAH kurtarsın yandın sen yandın
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
walla doğru dun ben ciddi ciddi yandımbenkaan adlı üyeden alıntı
inşallah istediğin motora kavuşursun
GERİ GERİ KOŞMAYA BENZER BU HAYAT BİRAZ YAVAŞ TAKILMAAAA:bounce:
bunun gerçekten çözüm olduğuna inanmıyorsunuz değil mi?kırmızı adlı üyeden alıntı
gerçekten çözüm değil, sadece biraz sakinleşiyor insan
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
bu aşka ya öldürür yada güldürür. seni güldürmesini istiyorsan motorunu alırken daha çalıştırmadan korumalarını almış olll ( monk kask dislikler vs...) kazasız belasız şürüşler
al iste trafige bir deli (benim gibi..)daha cikiyor..aramiza hos geldin..sana tek tavsiyem birden bire ole racing mis falan sicrama..once bi pis.trafige alis sonra..yolun ve farin acik olsun dostum,...yandin sen yandin..
Aramıza hoşgeldin dostum
KAMP ADAMLARI
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Arkadaslar dedigim gibi 125 lik sirin mi sirin guzelmi guzel bir scooter alıyorum kask olcak ama montu falan daha sonraya birakicam ekonomik yonden kendimi sıkacagim biraz cunku bu motoru almakla, yavas yavas tam teşkilat cevat kelle olucaz insallah
öncelikle hoşgeldin.
ekipmanların önem listesi yapılacak olursa:
1- kask
2- eldiven
3- botlar ve dizlik
4- mont
olarak sıralanabilir. motorun ne olursa olsun tavsiyem, hepsini tamamlamadan trafiğe çıkmaman. güzel başlayıp sonu acıyla bitecek bir hikayeyi kimse istemez. gerekirse 1 milyar ucuzunu ya da 2. elini al ama ekipmanını eksik etme.
kolay gelsin
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
evet gercekten yanıp yılbası hindisi gibi oldu.yananı görür allah şişh..kırmızı adlı üyeden alıntı
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hoşgeldin aramıza!! motorunda haırlı olsun. kazasız belasız sürüşler
Dorado V5
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)