Adım Enver 24 yaşındaym... İstanbulda yaşıyorum Makina mühendisiym... Gül gibi mesleğim varken sırf motorsikletten uzak olmamak için mesleğimi bıraktım. Özel bi şirkette makina mühendisiyim şuanda... Herkese ii eğlenceler
Adım Enver 24 yaşındaym... İstanbulda yaşıyorum Makina mühendisiym... Gül gibi mesleğim varken sırf motorsikletten uzak olmamak için mesleğimi bıraktım. Özel bi şirkette makina mühendisiyim şuanda... Herkese ii eğlenceler
hoşgeldin enver4486.bende makine mühendisi adayıyım. ayrıca olayın tatlıya bağlanmasına sevnidim,aramıza hoşgeldin
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
tekstil le uğraşıyordum peder mesleği... Sadece pazar günleri kullanabiliyodum motorumu o da kesmiyodu...
Ben yeterince uğraşıyorum testille senelerdir, boşver sen de yakma kendini aile hala devam mı?
Ben Yıldız Teknik' teyim. Fotoğrafları internette biyere koycan. sonra img'e basıp linkini koycan sonra yeniden img 'e tıklıycan. bu şekilde konuyo resim. resim koyacağın zaman hızlı cevap'ı değil cevap yaz tuşunu kullanmalısın
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
enver4486, hoşgeldin
en iyi motorcu en korkusuz sürendir
enver4486 hoşgeldin aramıza
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
enver4486, hosgeldin kendini nasıl mutlu hissediyosan öylle yasa dün mazi yarın mechul bugün senin
aramıza hoşgeldin
fotoları burdan host yapabilirsin http://imageshack.us/index.php
ERASER WİLL COME BACK
enver4486, hoşgeldin..
Benim icin zoru basarmak kolaydir, imkansiz ise biraz zaman alir!”
Sinan Atasoy
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)