Herkese merhabalar,
uzun uğraşlar sonunda ilgili mercileri!! ikna etmiş, motorunu almaya hazırlanan (önce ehliyeti berkliyoruz tabi) biri olarak hem kendimi tanıtayım hem de hepinize merhaba diyeyim istedim.
görüşmek üzere,
selamlar
Herkese merhabalar,
uzun uğraşlar sonunda ilgili mercileri!! ikna etmiş, motorunu almaya hazırlanan (önce ehliyeti berkliyoruz tabi) biri olarak hem kendimi tanıtayım hem de hepinize merhaba diyeyim istedim.
görüşmek üzere,
selamlar
hoşgeldin cycle
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
aramıza hoşgeldiiiin
Dorado V5
Buyur canım geç otur şööle yerimiz müsait...
daha detaylı bir tanıtım lütfen...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Aramıza hoşgeldin dostum
gezilere toplantılara katıl motorun olması şart değil arkadaşları tanı onlarla çay iç yemek ye el sıkış................
KAMP ADAMLARI
hoşgeldin dostum ilgili merciileri ikna ettiğine sevindim ama bu siteye üye olmak için illa moto sahibi olmak şart değil
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
hoşgeldin....
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
hoşgeldin
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
Merhaba ;
Aramıza hoşgeldiniz...
hoşgeldin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)