Kafa karışıklığım.. Yardım pls..
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar; bendeniz Antalya'dan, öğretmen ve yaş 42. Biraz geç de olsa motor aşkı içimizde yanıverdi ve kendimi bu sularda buluverdim.
Bundan birkaç ay önce çin malı 150 lik uygun fiyatlı bir motorla 2 bin km kadar oryantasyon eğitimimi tamamladığımı düşünüyorum. Onu sattım ve şimdi tam 250 lik 2-3 yaşında temiz bir makine (cbr250r/ ninja250r) bakıyorken, daha çok bu forumdaki yorumlarla kafam iyice karıştı.
Soru işareti şu; 250 lik bir makine ararken 250 deneyimi yaşayan çoğu kişi, bu büyüklükte bir motorun kısa süre içersinde yetmeyeceğini ve 600 lük bir makineye geçmenin daha isabetli olacağını söylediler yazdılar.
Bu durumda ya 2005-2006 model büyük hacimli (500f-600f) ya da hemen hemen aynı fiyata 250 lik bir makine mi almalıyım!? Sizler bu yollardan geçmiş deneyimli arkadaşlar olarak bana ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz, cevaplarınızı bekliyorum...
Reklamlar
-
Olay maddi güçle alakalı. Maddi güç yoksa 250cc bir ömür yeter, maddi güç varsa 1700cc'ye varana kadar yetmez.
-
Öğretmenim "pls" nedir Allah aşkına sizler bari yapmayın...
-
ernaltnts adlı üyeden alıntı
Öğretmenim "pls" nedir Allah aşkına sizler bari yapmayın...
Yaza yaza pls e yorum yazdınız, tbr ediyorum. Günlük konuşmada hiç kullanmam bile, fakat yazarken sanırım kısa olması için pratik geldiğinden o an yazıvermişim, bu kadar...
Sözüm size değil elbette lakin keşke sözde milliyetçi-bilinçli duruşumuz gerçek olsa da güzelm ülkemiz heba olmasa, daha yaşanılır hale gelse!
-
Dil ve anlatım öğretmenimisiniz?
-
ganicus0761 adlı üyeden alıntı
Yaza yaza pls e yorum yazdınız, tbr ediyorum. Günlük konuşmada hiç kullanmam bile, fakat yazarken sanırım kısa olması için pratik geldiğinden o an yazıvermişim, bu kadar...
Sözüm size değil elbette lakin keşke sözde milliyetçi-bilinçli duruşumuz gerçek olsa da güzelm ülkemiz heba olmasa, daha yaşanılır hale gelse!
Hocam kırılmaktansa arkadaşa teşekkür etmeniz gerekir. Herkes yanlış yapabilir. Arkadaşın kastettiği, o veya ben hata yapsak eğitimsiz der geçer millet, ama siz bize örnek olacak kişisiniz. Arkadaş da hakaret küfür etmemiş, sitem etmiş.
Bu arada, hoş geldiniz dememişim yukarıda. Hoş geldiniz
May the Force be with McLaren Mercedes
-
watercolours adlı üyeden alıntı
Hocam kırılmaktansa arkadaşa teşekkür etmeniz gerekir. Herkes yanlış yapabilir. Arkadaşın kastettiği, o veya ben hata yapsak eğitimsiz der geçer millet, ama siz bize örnek olacak kişisiniz. Arkadaş da hakaret küfür etmemiş, sitem etmiş.
Bu arada, hoş geldiniz dememişim yukarıda. Hoş geldiniz
Kimseye teşekkür etmemi gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. Herhangi bir yanlış yaptığımı da.. Hakaret veya küfür etmek de ne demek !? Yeni bir üye olarak size kibarca kendimi tanıttım ve bu forumun misyonu gereği fikrinizi almak istedim. Bir pls hassasiyeti tutturdunuz gidiyorsunuz. Her yazan öğretmeni TDK süzgecinden geçiriyor gibi bir haliniz var. Ben örnek bir öğretmen değilim demek ki...
Hoş bulduk, Almanca öğretmeniyim
-
ganicus0761 adlı üyeden alıntı
Kimseye teşekkür etmemi gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. Herhangi bir yanlış yaptığımı da.. Hakaret veya küfür etmek de ne demek !? Yeni bir üye olarak size kibarca kendimi tanıttım ve bu forumun misyonu gereği fikrinizi almak istedim. Bir pls hassasiyeti tutturdunuz gidiyorsunuz. Her yazan öğretmeni TDK süzgecinden geçiriyor gibi bir haliniz var. Ben örnek bir öğretmen değilim demek ki...
Hoş bulduk, Almanca öğretmeniyim
Etmeyin o zaman.
May the Force be with McLaren Mercedes
-
watercolours adlı üyeden alıntı
Etmeyin o zaman.
Etmiyorum zaten. PLEASE !
-
As you wish.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)