meraba arkadaşlar adım ibrahim. izmirde oturuyorum. yaş 16 (bitti) seneye ehliyetimi alıp cbr 125imle aranızda olucam.şimdiden bilgi toplamak amaçlı takılıyorum buralara. ne de olsak motor sahibi olmak değilde bilinçli olmak önemli
meraba arkadaşlar adım ibrahim. izmirde oturuyorum. yaş 16 (bitti) seneye ehliyetimi alıp cbr 125imle aranızda olucam.şimdiden bilgi toplamak amaçlı takılıyorum buralara. ne de olsak motor sahibi olmak değilde bilinçli olmak önemli
NGaGe UsEr
R1 F@N
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
hoşgeldin sefalar getirdin
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hosgeldın..
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="2"][FONT="Trebuchet MS"]geçmiş her zaman [COLOR="Black"]siyah[/COLOR] beyaz...[/FONT][/SIZE][/COLOR]
hoş geldin ibrahim
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
hoşgeldin
genç
UÇURUMLARI SEVENLERİN
KANATLARI OLMALI
hoşgeldin!!!:..
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
hoşbulduk arkadaşlar. bende aranızdaolmaktan cok mutluluk duyuyorum. inşallah seneye bende motorlugillerden olucam
NGaGe UsEr
R1 F@N
Aramıza
Forum kurallarını okumak istiyorsan tıklayabilirsin
Kan gruplarına kayıtlı olanlara bakmak ve eklemek için tıklayabilirsin
kalıcı ve aktif olman dileği ile
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
hoşgeldin kardeşim.
hos geldın ınsallah dıledıgın gıbı bır motor alıp aramıza katılırsın sevgıyle kal...
Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar.
Asiller idare eder. Acizler şikayet eder. Basitler ise iftira eder...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)