Misafirlikten üyeliğe terfi, cesaret içerir.
Reklamlar
-
Herkese merhaba;
Misafir kullanıcı olarak geçen üç aylık sıkı bir forum takipçiliğinden sonra nihayet aranıza katılma cesaretini kendimde bulup dün itibariyle üye oldum ve bir selam vereyim dedim.
On iki yaşlarında mobilet kullanıcısı olarak başlayan, köyde ve kasabada geçen iki teker serüvenim, eğitim, iş güç, çalışma hayatı ve hayat meşgalesi derken ertelendikçe farkında olmadan o kadar derinlere atılmış ki adeta bu kış uykusundan uyanmak ve serüvene kaldığı yerden devam etmek ancak yirmi yıl sonrasına kısmetmiş. Bu kadar uzun sürmesinin bir nedeni de sanırım İstanbulda yaşıyor olmam olabilir. Neyse yeni uyanmış, farkındalık yaşamış ve tekrar hayallerinin peşinde serüvenine devam etmek isteyen koca bir çocuk olarak aranızdayım.
O güzelim yıllara geri dönüp şöyle bir baktığımda aklıma takılanlar; dik yokuşlarda mobiletin arkasına urgan ile bağladığımız bisikleti çekerek tırmandığımız yaylalar, göller, dar ve bol virajlı orman içinden geçen köy yolları, çabuk biten benzin deposu ve meteliksizlik, her tarafını söküp takarak acemice motor tamiratı, piril bulamassak arap sabunuyla anca çıkan kirli eller, abilerimizin kullandığı Javalar, Mz ler ve bir gün büyüyüp adam olduğumda kendi paramla satın alıp kullanmayı düşlediğim motosiklet ve onun üzerinde geçecek özgürlük serüvenim.
devam edecek...
Reklamlar
-
-
Mersin İl Temsilcisi
hoşgeldin..
üsluptan anlaşıldığı kadarıyla yazma ve okuma alışkanlığı var..
çocukluğunuz, şanslı çocukluk dönemi dedimiz bizim döneme yakın sanırım.
umarım aradığınızı bulabilirsiniz, yalnız, aklıma takılan şu oldu;
"neden cesaret "
foruma rağmen mi, forum için mi, motosiklet için mi, hepsi mi?
tekeriniz düz bassın
-
bende belki 1 seneden daha uzun bi süredir hemen hemen her gün misafiriniz oldum. cesaret değilde artık bişeyleri paylaşarak yapmanın daha mantıklı olduğunu düşünerek artık üye olmayı tercih ettim. öyle bilgiyi al ama sen kimseye verme felsefesi baya bencilce geldi. hatamın farkına vardım diyelim
-
Hoşgeldiniz, iyi forumlar.
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Hoşgeldiniz, iyi forumlar.
Teşekkür Ederim.
-
Virgül kullanımı, uzun cümlelerde cümle bozukluğu olmaması. Ne kadar güzel. Hoşgeldiniz.
-
hoş geldiniz,keyifli paylaşımlar.
-
Merhabalar...Bende yeni satın aldığım hero karizma için araştırma yaparken gördüğüm bu sitedeki yorumlar hoşuma gittiği için az önce üye oldum.Faydalı olacağına inanıyorum.
-
OLDUĞU KADAR adlı üyeden alıntı
Merhabalar...Bende yeni satın aldığım hero karizma için araştırma yaparken gördüğüm bu sitedeki yorumlar hoşuma gittiği için az önce üye oldum.Faydalı olacağına inanıyorum.
Sizde hoşgeldiniz
-
Herkes hoş gelmiş sefa getirmiş.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)