herkese selam!yeni motor almayı düşünüyorum!kanuni hussar mı yoksa honda beat mi?kararsızım!ne tavsiye edersiniz!kanuni türk malı diye tercih etmeliyim ama elimde kalmasından korkuyorum!tavsiyeleri bekliyorum!herkese iyi yollar ve iyi yolculuklar
herkese selam!yeni motor almayı düşünüyorum!kanuni hussar mı yoksa honda beat mi?kararsızım!ne tavsiye edersiniz!kanuni türk malı diye tercih etmeliyim ama elimde kalmasından korkuyorum!tavsiyeleri bekliyorum!herkese iyi yollar ve iyi yolculuklar
bayrağa uzanan eller kırılsın!!!
Hoşgeldin
öncelilkle hoşgeldin bence honda beat
[url]www.anahtarcilar.com[/url]
hoşgeldin hbgp aramıza
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
sagolun arkadaslar!herkese tesekkurler!
hbgp, hoşgeldin ,hbgp neyden esinlenerek koydun
en iyi motorcu en korkusuz sürendir
Hoşgeldiin..
Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?
hbgp, hosgeldin para durumun iyiyse honda derim cok iyi ve saglam motor icin rahat eder
aramıza hoşgeldin
ben kanuni hussar al derim hiç olmazsa ilerde sıkılmazsın beat çok yavaş bence
ERASER WİLL COME BACK
ortak mesajda yazdım!kusura bakma cozemedım ben bu alıntı olayını!BiKeR__BoYZ adlı üyeden alıntı
ben kafayı yemek üzereydim biri yavas biride cabuk bozulur diye cevaplar da bunu tetikledi!üç kuruşluk aklım vardı artık o da yok!yollarda avare avare motor süren birini görürseniz bilinki o hbgp!hb yani hasan başar gp de eski bi mazi!ah uleaaaan ah!yaktı beni!neyse arkadaslar motora aşığım artık ben!
Ule hasan gardaş sıkma canını aha biz burdayık bizde aşiğık motöre emme gelmedi gitti motörümüz napcez bilemeyyon gali ehe ehe ehüm
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
arkadaşlar ben sadece mobilet tecrübesi olan (o da 3-5 km lik kısa mesafelerle) biriyim. İzmir-Urla'da yaşıyorum ve artık kendime bir motor almaya karar verdim. Mondial 250 mct veya yamaha virago düşünüyorum tavsiyeniz nedir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)