Hoşgeldin kardeşim, teksas diyince aklıma dallas değil de bu sahne gelir hep;
https://www.youtube.com/watch?v=WLZT...youtu.be&t=172
Sırf bireysel silahlanma ve poligon/atıcılık kolaylıkları için bile yaşamaya razıyım orada
Hoşgeldin kardeşim, teksas diyince aklıma dallas değil de bu sahne gelir hep;
https://www.youtube.com/watch?v=WLZT...youtu.be&t=172
Sırf bireysel silahlanma ve poligon/atıcılık kolaylıkları için bile yaşamaya razıyım orada
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Amerika degil, Adana dediler geldik..
Hos geldiniz bu arada.
Hosbulduk arkadaslar herkese cok tesekkurler Amerika ile ilgili sorulariniz varsa elimden geldigince cevaplarim.
https://www.youtube.com/channel/UCnrKj0XcA3BC75KpP_J772w
türkiyeyle amerika aynı diyen arkadaş;
hocam hiç amerika ile türkiye bir olur mu, el insaf yani. biri süper bir devlet biri, dandik 3. dünya ülkesi. allahın suriyeli, ıraklı, afganlı arapları bile ölümüne türkiyeden kaçarken sen nasıl koskoca amerikayı türkiyeye denk tutarsın.
bende amerikada yaşamayı isterdim.
Foruma Hoşgeldin. Yazılanları ve yazanları Ciddiye almadığın sürece çok eylenebileceğin bir site burası )
Kazasız belasız sürüşlerler ve bloglar dilerim.
Sevgili Levent 3410, Amerikada 25 milyon bimekan takımndan ( yani sokakta yaşayan insanlar ) var isterseniz googleden araştırabilirsiniz, ayrıca devletin sağlık sigorta sistemi yok sadece özel sağlık sigortaları var tabii ödeyebilene işşizlik sigortası diye birşey bilinmiyor sadece düşkünlere günde 2 öğünbedava yemek veriliyor birde hayır kurumlarının ve vatandaşın vermiş olduğu giysi yardımları var da Aman aman 4 4 lük bir hayat olduğu sanılıyor, yani içi seni yakar dışı beni.
Amerika nın lafı bile bizde bölücülük havası yaratıyor.
Kendisi tabiki bizi...
Ordaki forumlar mt'nin tadini vermiyor de mi kardeş. Hic tadı yok yani!
Aramıza hoşgeldin keyifli forumlar diliyorum Çok merak ettim orda da zorunlu trafik sigortası var mı? varsa devlet sigorta yaptırırken sigortacılarla cinsel yoldan münasebet kurmak zorunda bırakıyor mu?
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
Hosgeldin Ibrahim. Aramizda bi 20 saat var motosikletle Motosikletinde ABS olmasina sevindim. Malum genc bir insana cok dur diyecek birsey yok burada, benzin ucuz, arac ucuz.
Yanlis olmasi bir yana, tutarsizlik ve on yargi akiyor yazdiklarinizdan. Keske bizzat bilgi sahibi olmadan bu kadar kesin fikir sahibi olmasaniz. Mumkun degilse de azicik arastirsaniz.
Toplum olarak Türkiye'den kötü olduklari icin mi o kadar daha cok ileriler? Amerika'nin elinde olan gucun yarin Turkiye'ye verilmesini ister misiniz? Sizce daha iyi bir yer mi olur dunya eger oyle olursa?
Edit. Bulundugum ulkeler: Italya, Fransa, Almanya, Danimarka, Kanada, Bulgaristan, Kore, Japonya, Cin, Amerika, Iran, Fas, baska unutmadiysam.
Zorunlu sigorta burdada var. Her eyalette varmi emin degilim ama benim suana kadar oldugum butun eyaletlerde sigorta zorunluydu. Sigortanin fiyatlarida yasiniza trafik gecmisinize ve maddi durumunuza gore degisiyor. Maddi durum darken mesela kendi adiniza eviniz varsa sigorta daha ucuz oluyor. Ornegin ben 23 yasindayim sadece 1 tane hizdan dolayi ceza yedim suana kadar. Aylik 80$ veriyorum sigortaya. Ama motorum super sport olsaydi yani cbr 600rr R6 R1 bu tarz motorlar o zaman fiyatlar ozellikle benim yasimdakiler icin cok fazla ucuyor. Bu benim ilk motorum super sport degilde sport touring almamin tek sebebi sigorta fiyatindan dolayi. Arayim sordugumda eger R6 alirsam aylik sigortanin 350$ olucagini soylediler. R6 in yenisi zaten 11 bin dollar. Bi nevi motordan daha fazla para vermis oluyosunuz sigortaya buda sacma geliyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:22 ----------
Hosbulduk tesekkurler New Jersey tarafindamisiniz sizde? Genelde orda cok Turkler oluyor. Aslinda alirken daha ucuz olsun diye ABS almiycaktim ama sonradan 500$ az vericem diye sakat is yapmiyim dedim ve ABS li aldim. Hayalimde R6 ve R1 var ama sigorta parasindan dolayi o motorlari alamadim. Umarim ilerde alabilirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ----------
17 yil Zeytinburnunda yasadim kardesim bende
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:25 ----------
Yalan olmasin hic Amerikada forum varmi diye bakmadim bile ama illaki vardir. Forumlar degilde insanlarinin muhabbeti bile sarmiyor beni. Sanirim kultur farkindan dolayi bi Turkle ettigim muhabbeti hic bi zaman bi Amerikaliyla edemem.
https://www.youtube.com/channel/UCnrKj0XcA3BC75KpP_J772w
Klavyesi olan konuşuyor, adam Amerika'ya bok atıyor.
Yaşadığı ülkenin gerçeklerini göremeyen adam, Amerika'ya bok atıyor abi ya!
Bayılmak istiyorum, bu konuyu görmemiş olmayı diliyorum. Ağlıyorum...
Hoşgeldiniz..
Bir kaç sorum olacak?
Red kit'i tanır mısınız
Daltonlar gerçekten kotu mu?
Bir de her sporlarinda vurdu kırdı yıktı var. Hiç mi naif bir sporları yok?
Haa, bir de waşington portakalı orda daha mı ucuz?
Ben cevap versem?
Yok, red kit'i tanıyan yok! Nasıl olur? Meğer Red Kit'i Fransız'lar bulmuş! İsmine de "şanslı Luke" demişler. Esamesi yok burda! Velhasıl Fransızlar araba yapamıyor ama kovboy'u Amerika'lilardan daha iyi yapmışlar...
Daltonlar kötü mü? Joe acaip hırslı bir herif, yolunu bulsa kök söktürecek dünyaya ama sağolsun Avarel tutuyor. Bi de Avarel aslında bayağı zeki, bilerek salağa yatıyo. Yoksa Joe çoktan kardeşim demez haklardı. Her hükümete bi Avarel lazım vesselam.
Yaw bakma vurduya kırdıya. Bir Amerikan futbolu maçına gittim, maç kimsenin kıçında değil. Bırak fanatikliği, kimsenin nabzı atmıyor kardeşim. Ortalık koşuşturan çoluk çocuk, muhabbet, yemek, geyik kaynıyor. Futbol, takımlar kimin umurunda? Zaten 3.5 saat gerilim mi olur? Ha millet pikniğe gitmiş, ha maça. Hakem çıksa sahada soyunup dans etse, kıkır kıkır gülecek millet. Nasıl gevşek bi ortam anlatamam. Taraftarlık sırf görüntü. Bunların karşısına bi tane Göztepe taraftarı çıkaracan var ya, ortamın gevşekliğine dayanamaz, 80 binlik stadta kadın çocuk demez önüne geleni katleder, en son da kendi kafasına sıkar söyleyeyim. O zaman gör vurduyu kırdıyı.
Kazandibine bayıldığım Bolulu Hasan Usta'nin Bolu da tek bir şubesinin olmaması hesabı burada da Washington portakalı yok kardeş.
Harikaydı Haşmet kardeş..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)