Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Merhabalar arkadaşlar

REKLAM ALANI

Herkese selamlar arkadaşlar. Yaş oldu 33 bir motor sahibi olamadık her gün forumda sayfalarca konu okuyor, motorla yatıp motorla kalkıyorum bir mevzudan dolayı ehliyet alamıyorum buda içimi kemirip duruyor. Şeytan dürtüyor sürekli git motor al diye ama ehliyetsiz o özgürlüğü yaşayabileceğimi zannetmiyorum. Şimdilik sizlerin konuları ve resimleri ile yetiniyorum ama biliyorum ki buda beni kesmeyecek bir gün . Tekeriniz düz bassın.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

jonvolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Yamaha Xmax 400 ABS
    Üstad! Ehliyeti almadan motosiklet alma bence. İnsan rahat duramıyor. Ehliyetsiz falan demeyip kaçak göçek binmeye başlıyor. Ehliyeti al, ardından paşa paşa motosikletini gönül rahatlığı ile seç. Naçizane..

Hoş bulduk arkadaşım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:08 ----------

Haklısın Volkan arkadaşım direniyorum ama fayda etmeyecek gibi. Tüm ekipman koruyucular marka ve modeline kadar hepsi kafamda hazır motor model ve markasida aynı şekilde. Önümüzdeki ay bi avukattan destek alacağım oluru varsa bekleyeceğim yoksada gidip alacağım duramıyorum 😳

A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Merhaba hoşgeldiniz foruma.
    Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim

Deniz09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Hoş geldiniz. Düşündüğünüz motor nedir?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)