Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Sormak istediğim bir kaç şey var.. Hem tanışmak hem bilgi edinmek istiyorum. 600f sahibi oldum ve biraz tereddüt içerisindeyim. Yeni aldım 2006 model daha önce kullanmadım tavsiyeleriniz nelerdir?
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Sormak istediğim bir kaç şey var.. Hem tanışmak hem bilgi edinmek istiyorum. 600f sahibi oldum ve biraz tereddüt içerisindeyim. Yeni aldım 2006 model daha önce kullanmadım tavsiyeleriniz nelerdir?
Bi tencere helva kavurtsan cok makbule geçer..
Birazdan buralar karışır gardını al. Neden o kadar eski modeli tercih ettin? Cesaretini tebrik ederim ben alamam o kadar eski 600lük
Bu kadar yuksek beygir güç u kontrol etmek sandigin veya anlatildigi kadar kolay degil bence araya cbr 500 sıkıştırsaydin çünkü 600 f dedigin motor hatri sayilir bi güce sahip
Ona gecmeden önce ki tecrube yeterli degilse tenkinli olman senin icin iyi olacaktir
Bi abi tavsiyesi.
Baya 250 kullandım ama tereddütüm yok değil kurs almayı düşünüyorum fakat 600rr alacakken bunu aldım aslında alırken buldum kendimi
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:07 ----------
Cbr250 baya bir kullandım onu 3 yıl edirneden çıktım her yere gittim bilmemkaç km yani bir kere yaza yaptım çok şükür onda da ezik vuruk işte eğitim almak istiyorum bilmiyorum çok istek var kendime güveniyorum nitekim bu işlerde böyle yürümüyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------
Cbr250 baya bir kullandım onu 3 yıl edirneden çıktım her yere gittim bilmemkaç km yani bir kere yaza yaptım çok şükür onda da ezik vuruk işte eğitim almak istiyorum bilmiyorum çok istek var kendime güveniyorum nitekim bu işlerde böyle yürümüyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------
Bende de onu alacak göz yoktu da baya temiz ve dinamikti yani denendi işte cbr250 var baya kullandım edirneden çıktım kendimi manisada kayseride buldum mesela dediğim gibi eğitim şart buna bence
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)