Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Selam! Artık Bende Aranızdayım.

REKLAM ALANI
    R3d - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Selam, ben Sezer. 20 yaşında, İstanbulda yaşayan bir garip öğrenci kardeşinizim. Garip çünkü; bir gazla daha doğrusu büyük araştırmalar sonucu başlayıp, bitirdiğim birincı yılın ardından İktisat bölümünü hayallerim uğruna bırakıp, bir yıl daha sınavlara hazırlanıp Bilgisayar-Yazılım Mühendisliği okumak istiyorum. Belki daha önceki gelgitlerim gibi bu bir hevestir, hatadır lakin istiyorum.

Konunun özüne dönersek:

Motorsikletin selesine ilk 14-15 yaşlarında (köyde) oturmuş, rüzgarına birden kapılıp çok geçmeden bir fırtınayla diz kapağımı parçalamıştım. Sonralarda biraz ailenin baskısıyla, birazda çektiğim acı sebebiyle motosiklete uzak kalmıştım ama içimdeki motor aşkı hiç bitmedi.

Velhasıl uzun zamandır ziyaretçi olarak takıp ettiğim foruma üye olarak artık aranızdayım. Yakın zamanda bir naked motosiklet alıp caddelerde görünmeyi planlıyorum.

Mesela;

Ardından;

Tekerinize taş değmesin
    fatih063838 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Asya Nostalji, Mondial 125ZN
    Bütçen nedir acaba motosiklet alımı için

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:46 ----------

Bu arada hoş geldin :D

R3d - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hosbuldum Isın aslı yakın zamandan kasıt yakın gelecek. 2017 kısını bıtırmeden bır sey almayı dusunmuyorum okul durumları sebebıyle.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)