merhaba, tavsiyeye ihtiyacım var
Reklamlar
-
18 Ağustos 2016, 23:54
merhaba, tavsiyeye ihtiyacım var, yardımcı olursanız sevinirim. kışı gecirmek icin ( gonde 5-10 km yol ) hatta kış sonunda da cok zarar etmeden cabuk satabilecegim uygun fiyatlı bir cross dusunuyorum. yaz aylarında bindigim makine aşırı derecede kromlu oldugu icin en ufak yagmurda bile kış aylarında kullanamıyorum. mondial fiyat olarak uygun x max 200 ama sıkıntı cıkarırmı bilemiyorum. yada hic bulasma yamaha yada honda mı dersiniz? yorumlarınızı bekliyorum. tskler..
Reklamlar
-
19 Ağustos 2016, 00:10
Kış sürüşünde yağmur çamurdan korur, üstünüz kirletmez diye cross düşünüyorsanız yanılırsınız , ne var ne yok üstünüze yapıştırabilir cross tipler . (verdiğim örnek apachi xz250rm için olup , gerek ön çamurluk gerek arkadan çamur/sıvı sıvaması yaşadığımdan diğer markalar hakkında tam/kesin bilgi olmasada, cross tiplerin ekserisinde yaşayabileceğiniz durumdur, velevki teker dişlileri daha uysal dişsiz iseler bişey diyemeyeceğim.)
Özellikle yüksek motordur yerden , su geçişlerinde bana bişe yansıtmaz demeyin , dizlere kadar altta ne varsa sıvar üste ayaklar cımcılık hatta dona kadar.
Bu durumlar için en ideali üstbaş ayakkabı pantolon sıhhati için scooter öneriliyor okuduğum kadarı ile.
Alırım zarar etmeden satarımı unutun hele cross tiplerde.
Verdiğiniz mesafeler ve temkinli/bilinçli kullanıcı olduğunuzu var sayarak ,scooter bakının derim.
-
19 Ağustos 2016, 08:09
Sayın Carbondioxid'e katılıyorum. Cross motorlar zaten zorlu doğa şartlarında kıyafet temizliği falan düşünmeden Allah ne verdiyse yardırıp gitmek içindir. Üzeriniz kirlenir. Hiç konforlu bir seleleri olmaz-ince selelidirler-. Benim de tavsiyem scooter.
-
19 Ağustos 2016, 10:41
tesekkur ederim yorumlarınız icin. scoter olarak ne tavsiye edersiniz? yada honda cbf150 mantıklı olurmu?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)