Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Herkese Merhaba.

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda NC750d Integra
    Herkese Merhaba;
    Kısaca kendimi tanıtıp daha sonrasında forumda aktif olarak bildiğim kadar, okuduğum kadar ve bana gösterdikleri kadar herkese yardımcı olmak istiyorum.
    İsmim Selman Amaç MURAL. Yaşım 24. oturduğum yer ikametgah olarak doğma büyüme İstanbul/Maltepe fakat iş yerime daha yakın diye gebze/Bayramoğlunda ki yazlıkta kalıyorum.
    Aslen karavancıyım 1986 model volkswagen'im ile gezmediğim yer azdır. Motosiklet aşkı da 2014 yılında 'yahu şu karavanın arkasına da şöyle ufak bakkala çakkala gitmelik bişey alayım' diye başladı. Başlamaz olaydı iyi mi oldu kötü mü anlayamadan kendimi Honda pcx150'yi satıp 9 ay sonrasında sym400 maxiscooter ve ondan da 3 ay sonra Honda Integra 750 üzerinde buldum. Kasım 2015'den beri integra kullanıyorum. şimdi biryere çıkarken kim karavanla uğraşacak deyip motora atlayıp gidiyorum Motor işi başkaymış. çok motosiklet kullandım eş dost arkadaş ama motosikleti asıl sevdiren ona sahip olmakmış. Fiyatının cc'nin gösterişinin hiç önemi yok önemli olan sahip olabilmek. Herkese kazasız belasız günler ve iyi forumlar diliyorum. Saygılarımla.
    ...garip... bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Grhn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Hoşgeldiniz. Allah kazasız, belasız, hayırlı sürüşler nasip etsin.

Motosikleti
    Honda NC750d Integra
    Alıntı Grhn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldiniz. Allah kazasız, belasız, hayırlı sürüşler nasip etsin.
    Amin cümlemize, çok teşekkür ederim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)