hoş geldin aramıza.grubun neredeyse hepsi burada galiba.güzel bir bayan görünmesin.hoş geldin çoğalır daha...
hoş geldin aramıza.grubun neredeyse hepsi burada galiba.güzel bir bayan görünmesin.hoş geldin çoğalır daha...
HIZLI YAŞA YAVAŞ ÖL !
Fatoş hoş geldin. Gelmene çok sevindim. Sitemiz iyi bir arkadaşımız daha kazandı. Değerli görüşlerini düşüncelerini paylaşmanı bekliyorum.
@niceman
Arkadaş tanışmaya gelmiş sert çıkışlar ve seviyesiz konuşmalar yapıyorsun. Fatoş benim motosiklet sevdalısı ve motoru olan bir arkadaşım siteye ben davet ettim. İnsanlarla konuşurken dikkat edelim.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Sen sağlığında ne iş yapardın kardeş? (yani buraya takılmadan önce, zira ciddi sağlık problemleri yaşayabilirsin, çünkü aramızda pek akıllı yok)fatoşşş adlı üyeden alıntı
Free Motorcycle Team
merhaba fatoş ben motosiklet yarışcısıyım hoş geldin
Makine adlı üyeden alıntı
hocam aslında sen çok sert çıktın . ne alaka sewiyesizlik ?? niceman i tanımayan mı var da böle bi yorum yapıyosun . benim fikrim abartıyosun birazz
Tanıyıp tanımamak meselesi değil insan kendini bilecek arkadaşım. Öyle tanıyoruz bunu herşeyi yapar rahat bırakın mı diyecez? Sende avukatlığını yapma.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
ben kimseye avukatlık yapmıyorum ama demek istediğimi de net anlayamamışsın zaten . benim demek istediğim bırakın herşeyi yapsına gelmiyo . sadece arada bi yanlış anlaşılma var ve de bu verdiğin tepkiyle insanları kırıyosun . bunlara hiç gerek yok . yanlışmıyım ???
Bir ben demedim hoşgeldin. Bende diyeyim tam olsun
bu arada memleketini merak ettim???
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hele sen çok uyanıklik yapiirsin geç bokam şöleee
hoşgeldin
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
hoşşşbulduukkkkkkk tekrar...
armagedon arkadaşım.. nickin bana bu filmi hatırlattı.. konu dışı ama.. çok güzel bir filmdi.. bir babanın kızı için ölüme gitmesi.. ağlamıştım o filmde..
Bayan Hosgeldİn
Bİ Kac Souk Esprİye Ve Bos Lafa Aldanarak, Sİtedekİ Cogunluk Kİtle Hakkinda Yanlis DÜsÜncelere Kapilmani İstemem Şahsen.
Anliyomusun ?
Her KÜltÜrden Adam War Burda ?
Comfirmation Bias
Kesinlikle katılıyorum insan yanlış anlaşılacak diye hoşgeldin demeye korkuyor.Hoşgeldiniz arkadaşım...rEnE adlı üyeden alıntı
ayak bastı parası bu seferlik almayalım .. hoş geldin bacım hele oturbi ayran iç...
UÇURUMLARI SEVENLERİN
KANATLARI OLMALI
yok yaa niye yanlış anlayayım yapmayın arkadaşlar..
hepimiz burda motor sevdasını paylaşıyoruz.. öyle değil mi?
4.sayfada yazdığım şey kafanızı karıştırmasın o konu başka... hem hallettik sanıyorum o konuyu..
hoşbulduk tekrar.. ya 6 sayfa olmuş bu topic sonra kitlemesinler
Zaten tanışma başlığı görevini tamamladı kilitlense iyi olur.
Sizi başka başlıklar altında da görmek isteriz.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
SEN KİMSEYE TAKILMA BAK BAKACAĞINA
BU ARADA ARAMIZA HOŞ GELDİN
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)