dostum ashes seninki gibi bi motor arıyorum lütfe satıyorsan para problem değilll..((google arama motoru))ashes adlı üyeden alıntı
dostum ashes seninki gibi bi motor arıyorum lütfe satıyorsan para problem değilll..((google arama motoru))ashes adlı üyeden alıntı
korkutmayın kız kaçıcak şimdi
Aramıza hoşgeldin
aradığın arkadaşı yarın galatada bulabilirsin
çünki bütün kayıplar orada buluşuyor sende gel
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16705
KAMP ADAMLARI
tavsiye üzerine geldim.. tanıdıklarım var
arkadaşlar bu kişisel bilgilere nerden giriyoruz ?? sormayım dedim kendim yapabilirim dedim ama olmadı.. nasıl olacak..? yardım ..
sitenin sol üst kenarındaki amblemimizin sağındaki üçüncü tuş "kontrol paneli"ne tıkla oradan... merhabalar bu arada
Bir gün bir Suzuki G-Strider ile...
Suzuki G-Strider Motosiklet.Net Konu Başlığı >> http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3228
kendi bilgilerim yani...profilimi düzenlicem.. alla alla niye yapamadım ben bunu...
selam, aramızda olmandan mutluluk duyarız
let it be
KONTROL PANELİni tıkla sağda profil dizinleri varrfatoşşş adlı üyeden alıntı
fatoşşş adlı üyeden alıntı
G-Strider yazmış
hoşgeldin aramıza
değişik bi topik neyse biraz da tanıtsadın kendını motor ne?
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
yaptım sonunda yardım için teşk. arkadaşalar..
tekrar hoşbulduk... teşk. arkadaşlar burda fazla durmayalım ben topiclere geçiyorum ..bakalım neler yazmışsınız..
beni yazılarımdan tanırsınız zamanla..
fatoş walla ben ist bi barda güwenliğim bu cümleyi en az 10 kez duyoyurm gecede burda duyacğm aklıma gelmezdi komiğime gitti doğrusu bide bu siteye girilir ama çıkılmaz en azından damısız çıkılmaz yani aramıza hoşgeldin
tek başıma yürürüm yolumda ben. merak etmeyin.body adlı üyeden alıntı
Hoşgeldin.
Not: Erkek egemen bir siteyiz ne yapalım, arada çıkar böyle
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
ben de zaten temizliğe gelmiştim.. şimdi ben bu siteyi bi güzel temizler parlatırım...
not : ortak noktalarda buluşalım yeter...
hosgeldınız
You'll never walk alone!fatoşşş adlı üyeden alıntı
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
yok kaçma canım sen. motorun değil zaten bayan olman yeterli kalman için hoşgeldin sefalar getirdinfatoşşş adlı üyeden alıntı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)