Uzuuun Bir Aradan Sonra Tekrar Aranızdayım :)
Reklamlar
-
06 Ağustos 2016, 11:22
Reklamlar
-
06 Ağustos 2016, 11:51
Öncelikle tekrardan hoşgeldiniz Çocuğunuzuda Allah bağışlasın Dediğiniz motor hakkında yorum yapmak isterdim ama pek bir bilgim yok o konuda hayırlı olsun yinede.
-
06 Ağustos 2016, 13:35
Emron adlı üyeden alıntı
Öncelikle tekrardan hoşgeldiniz
Çocuğunuzuda Allah bağışlasın
Dediğiniz motor hakkında yorum yapmak isterdim ama pek bir bilgim yok o konuda hayırlı olsun yinede.
Çok teşekkür ederim allah razı olsun bakalım bilen arkadaşlar vardır elbet sağolun
AMMA VELAKİN, HER ŞEY NASİP
-
06 Ağustos 2016, 13:38
Tekrar hoşgeldiniz.
Bebeye de selam :-D
-
06 Ağustos 2016, 15:13
uzuuunn bir süre foruma giremedi, çünkü Konya da sabah akşam geziyorduk... (niye hiç haber etmedin)
Bu arada hoş geldiniz.
-
06 Ağustos 2016, 17:01
Zone 150 şekil olarak güzel motor , sağlam motordur bakımını iyi yaptığınız sürece başınızı ağrıtmaz. Titreşim var , yok değil 6000rpm den sonra fazlasıyla var. Bir apache kadar değil ama 1 saatlik kullanım sonunda eller uyuşur. Konforlu hız 5. vite 5.500 devir 77km bu hızda toto ağrıyana kadar uyuşma olmadan gidersiniz. Yakıt tüketimi inanılmaz hesaplı 6000 devir altında. 70 liralık benzinle 844km yolu yaptı halada benzini var depoda 3 gündürde geziyorum onla ışık yanmadı. Hız derdiniz olmasın zira daha düşük cc daha ucuz drift bu makineden hızlıdır yinede 120 görür ama siz 100 üstü görmeyin derim ki allah bağışlasın analı babalı büyütsün. Tebrikler hocam
-
06 Ağustos 2016, 17:27
Mersin İl Temsilcisi
hoşgeldin yeniden. )
-
06 Ağustos 2016, 17:51
APALA adlı üyeden alıntı
Tekrar hoşgeldiniz.
Bebeye de selam :-D
hoş bulduk usta teşekkürler aleyküm selam
MANKU adlı üyeden alıntı
uzuuunn bir süre foruma giremedi, çünkü Konya da sabah akşam geziyorduk... (niye hiç haber etmedin)
Bu arada hoş geldiniz.
kardeşim konya gezilmeyecek yer değil ki konyadan döndükten sonra iş hayatına atıldım ve hiç fırsatım olmuyordu şükür ki biraz rahat bi işe girdim o yüzden eski dostlarıma bi merhaba edeyim dedim
SenC_an adlı üyeden alıntı
Zone 150 şekil olarak güzel motor , sağlam motordur bakımını iyi yaptığınız sürece başınızı ağrıtmaz. Titreşim var , yok değil 6000rpm den sonra fazlasıyla var. Bir apache kadar değil ama 1 saatlik kullanım sonunda eller uyuşur. Konforlu hız 5. vite 5.500 devir 77km bu hızda toto ağrıyana kadar uyuşma olmadan gidersiniz. Yakıt tüketimi inanılmaz hesaplı 6000 devir altında. 70 liralık benzinle 844km yolu yaptı halada benzini var depoda 3 gündürde geziyorum onla ışık yanmadı. Hız derdiniz olmasın zira daha düşük cc daha ucuz drift bu makineden hızlıdır yinede 120 görür ama siz 100 üstü görmeyin derim ki allah bağışlasın analı babalı büyütsün. Tebrikler hocam
ustam eskisi gibi hız merakım yok ayağımı yerden kessin konforu olsun gösterişli olsun ve az yaksın aradığım şeyler bunlar motoru kesinlikle sıkıştırmam ve bakıma 200 km kala bakım yaparım ben.
yürekçe adlı üyeden alıntı
hoşgeldin yeniden.
)
çok teşekkürler hoş bulduk
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)