Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Selamlar

REKLAM ALANI
    snrdngurme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Slm arkadaşlar, ismim Ömer Ankarada İkamet ediyorum yaşım 32, motorsiklet ehliyeti almak üzereyim nasipse yarın ilk defa motor kullanacağım eğitmen eşliğinde umarım faydalı paylaşımlarımız olur. Tekeriniz düz bassın

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mfBulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı snrdngurme adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Slm arkadaşlar, ismim Ömer Ankarada İkamet ediyorum yaşım 32, motorsiklet ehliyeti almak üzereyim nasipse yarın ilk defa motor kullanacağım eğitmen eşliğinde umarım faydalı paylaşımlarımız olur. Tekeriniz düz bassın
    Ben de ilk eğitim için heyecanla bekliyorum abi Umarım hayırlı olur senin için de. Kazasız belasız Bi ömür kullanırsın inşallah.

uqur497 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 Honda CBR 125R
    Alıntı snrdngurme adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adrenalin dolu günler geliyor desene. Şimdiden hayırlı olsun. Tekerin yere düz bassın :D

Emreköktürk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 X
    Hoşgeldiniz keyifli ve güvenli sürüşler dilerim

snrdngurme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mfBulut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de ilk eğitim için heyecanla bekliyorum abi Umarım hayırlı olur senin için de. Kazasız belasız Bi ömür kullanırsın inşallah.
    İnşallah, daha önce ybr 125' in üzerine binmiştim kullanmak için o nile korkutmuştu beni debriyajı bırakamadım bir türlü. Bakalım akşama neler olacak senin için de hayırlı olur inş. Rabbim kaza bela vermesin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:47 ----------

Alıntı balluf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldiniz keyifli ve güvenli sürüşler dilerim
    hoşbulduk, keyifi olacağı kesin ama Ankara'da ne kadar güvenli olacağım şüpheli

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:49 ----------

Alıntı uqur497 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adrenalin dolu günler geliyor desene. Şimdiden hayırlı olsun. Tekerin yere düz bassın :D
    Teşekkür ederim, senin de tekerine taş değmesin. Ispartada hangi bölümde oluyorsun.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)