Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Nahçivandan selamlar

REKLAM ALANI

Merhaba özgür ruhlu insanlar. Uzun zamandır siteyi izliyorum. Site yönetimi ve tüm üyeleri bu güzel ekip çalışmasından dolayı tebrik ediyorum. Gerçekten çok geniş bir bilgi paylaşım ortamı olmuş. Ben eskiden LADA NİVA kullanıyordum motosiklet olarak ij planet 5, ural mk ve mt kullanmışım gerçekten motosikletin verdiyi duyguyu hiç bir vasıta vermiyor şu an yeni motor almaya karar vermişim ama tam olarak ne almalıyım karar veremedim. Tarz olarak cruiser tam beni yansıtır ama burda o tarz motosiklet yok. Seçim yapmakta forumun çok yararı olacağına eminim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Tefoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco People S200
    hoşgeldin kardeş. umarım aradığını bu forumda her zaman bulursun
    Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Aleyküm selam kardeşim, maşallah ne kadar güzel Türkiye Türkçesi yazıyorsun?

Hoş bulduk bundan eminim zira forum çok geniş hepinizin emeğine sağlık

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:30 ----------

Teşekkürler Olcay Türkçe'nin bir çok şivesini (övünmek gibi olmasın demek adettendir ) normal konuşurum yani Oğuz dil ailesini konuşurum ama Kıpçak ailesinde bir az zorlanıyorum Türkler hep at üzerinde dolaşmış destanlarını at üzerinde yazmışlar ondandır motosiklet sevdamız hatta ilk kazamı 14 yaşımda ural üzerinde dönerek arkaya ok atmayı denerken yapmıştım ergenlik işte :D

sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 100
    Hoşgeldin,

Ya bulmuşken sorayım. Bu Nahçıvan, ülke midir, özerk bölge mi neresidir nasıldır.
    Haritalarda hep görürüz.

Keyifli forumlar.

AsirMahfi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crf 250 L
    Haritada şehir tahmin etme gibi bi oyun vardı. Her seferinde bilseler de ben hep nahçivan i seçmeye devam ederdim oranın piyasasını falan bilmiyorum ama madem seviyorsun ne yap ne et bul bi cruiser derim. Çünkü diğerleri mutlu etmeyecektir eğer cruiser seviyorsan.

Nahçivan çok eski bir Türk yurdu. Özerk Cumhuriyettir. Türkiye'nin doğudan ermenistan ve iran arasında 11 km Nahçivanla sınırı var biz burda Iğdır'dan Türkiyeye geçiyoruz. Evet ben de öyle düşünüyorum ama burda chopper yok sadece Türkiyeden getire bilirim şimdi bunun yollarını arıyorum

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)