Merhabalar buralarda eskiyeceğim
Reklamlar
-
Merhaba öncelikle yaşım 18 arkadaşlarım sayesinde motora ilgim başladı ve bundan tam 2 ay önce ilk motoruma sahip oldum çabuk öğrenen biriyim bununla birlikte şimdiden 2 ceza yemiş bulunmaktayım tek teker yüzünden sizin faydanızın dokunacağından şüphem yok forumda geçirdiğim süre boyunca umarım bende size faydalı olabilirim.
Reklamlar
-
Sahsem benim sana bi faydam dokunmaz, tek teker hic denemedim, yakinda tricity alacagim zaten :D forumda tek teker islerinin dusuk cc motosikletle nasil yapildigini ogrenmek isteyen konu basliklari acilmisti.
-
Sokollu adlı üyeden alıntı
Sahsem benim sana bi faydam dokunmaz, tek teker hic denemedim, yakinda tricity alacagim zaten :D forumda tek teker islerinin dusuk cc motosikletle nasil yapildigini ogrenmek isteyen konu basliklari acilmisti.
Tek tekerde sıkıntı yok lakin tek sıkıntım tekerdeyken vites atamıyorum korkuyorum doğal olarak hızım artarken devir bitiyor iniyorum :D
-
tek teker değil de virajda konumlanma, contra, düşük sürat manevraları konusunda tekniğini geliştir. Sağlığın açısından.
-
Motoru genelde 2 teker kullanirim ben..
Merhabalar..
-
merhaba hoşgeldin...tekerleklerin birtanesini kullanarak tasarruf yapmanızı takdir ediyorum...biz hersene iki lastik parası bayiliyoruz :((
-
cezalar neyden ?
-
yazdıklarına bakacak olursak, bence çok eskimezsin hocam. benzer yaklaşımlarda bulunan arkadaşların akıbeti ortada.
-
Hoşbulduk cümleten
DKN adlı üyeden alıntı
cezalar neyden ?
Trafiği tehlikeye sokmaktan ama ortada trafik falan yoktu yani :D
-
23 Temmuz 2016, 02:16
Ironwrist adlı üyeden alıntı
Hoşbulduk cümleten
Trafiği tehlikeye sokmaktan ama ortada trafik falan yoktu yani :D
Dostum bu tarz şeylerle uğraşacaksan trafiğe kapalı yerlerde uğraşmalısın benden sana tavsiye bir kardeşimizi hapise atacaklardı, son anda ertelemeyle kurtuldu.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)