Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

taksim

REKLAM ALANI

Motosikleti
    MONDİAL 150 ZAT
    geçen akşam mmt motor kulubü bir organizasyon yapış 100 motor olarak yola çıkmışlar herbirinde türk bayrağı bende bu guruba üsküdarda rasladım ve peşlerine takıldım taksime gidiyorlarmış orada toplanan vatandaşlara destek vermek amacıyla taksime vardığımızda 250 motor olmuşuz o muhteşem görüntüyü ve milli duyguyu anlatmak imkansız bu tür bir organizasyonun tekrar düzenlenip biz amatör motorcularında haberdar edilmesini rica ediyorum
    yusufbaris bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı ZATimuhterem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçen akşam mmt motor kulubü bir organizasyon yapış 100 motor olar
    ak yola çıkmışlar herbirinde türk bayrağı bende bu guruba üsküdarda rasladım ve peşlerine takıldım taksime gidiyorlarmış orada toplanan vatandaşlara destek vermek amacıyla taksime vardığımızda 250 motor olmuşuz o muhteşem görüntüyü ve milli duyguyu anlatmak imkansız bu tür bir organizasyonun tekrar düzenlenip biz amatör motorcularında haberdar edilmesini rica ediyorum
    Tebrik ediyordum seni ve diğer katilan Motorcu arkadaşları.
    Forumda anca darbe Şakşakçılarıni gördüm milli birlikten bahseden olmadı.
    Tekrar tebrik ediyorum
    yusufbaris bunu beğendi.

Motosikleti
    MONDİAL 150 ZAT
    ilk günden beri bu motosiklet neti takip ediyorum belki bi organizasyon yapılır bizde katılırız diye ama hiç bir gelişme yok biz böyle bir günde toplanamıyorsak yazıklar olsun bize diyorum koskoca istanbulda mmt motor gurubungan başka gurup yokmu yani bir organizasyon sağlıyarak bizleri bir araya toplıyarak kornalar bayraklar altında vatanımıza sahip çıktığımızı göstermek için yollara düşürecek birileri

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:41 ----------

Alıntı ZATimuhterem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ilk günden beri bu motosiklet neti takip ediyorum belki bi organizasyon yapılır bizde katılırız diye ama hiç bir gelişme yok biz böyle bir günde toplanamıyorsak yazıklar olsun bize diyorum koskoca istanbulda mmt motor gurubungan başka gurup yokmu yani bir organizasyon sağlıyarak bizleri bir araya toplıyarak kornalar bayraklar altında vatanımıza sahip çıktığımızı göstermek için yollara düşürecek birileri
    bu arada motor gurubunun adı MMT değil MMK imiş[COLOR="Silver"]

[SIZE=1]---------- Mesajlar birleştirildi - 17:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:46 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:12 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=Sy0JxYsOvdg&feature=youtu.be

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:06 ----------

Emreköktürk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 X
    Bravo tebrikler

Merdo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bravo baboli, umarım başka partilere darbe yapılırken de aynı hassasiyeti hissedersiniz, ya da partileri tbmm dışı bırakırken.

RedCBR125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    z-ones180 CBR125 CBR250 CBF150 YZFR125 YZFR25
    Biz darbe olduğu anda İzmirde 10 motosikletten oluşan grubumuzla bayraklarımızla beraber sokaklara çıktık. Bu sitede kahramandan daha çok darbeci vatan haininin olduğu malesef bir gerçek.

🇹🇷

Adamlar malesef hala parti derdinde Muhalefet partilerinin liderleri bile "Ülke için birlik günüdür bu darbe tüm Türkiyeye yapılan bir darbedir demokrasiye, siyasete yapılan bir darbedir." diyip destek verdi. Yani bu olayın parti değil vatan meselesi olduğu nereden bakarsanız bakın aşikar.
    Bugün korkak hainler ile şehit kahramanların ayrıştığı gün oldu. Bugün sokağa çıkmak tomaların karşısına çıkmaya tomaların serin sularına hedef olmaya benzemez yani geçmişte darbe için sokağa çıkan delikanlı arkadaşlar malesef bugün vatan için sokağa çıkmadı. Bugün sokağa çıkan insanlar resmen vatan için mallarını canlarını kurşunların tankların önüne siper ettiler. Vatandaşlar yıllarca çalışıp didinip aldığı araçlarını gözünü kırpmadan tankların altına attı, mallarını değil canlarını da ortaya attılar. Malesef bazı korkaklar veya darbe olmasını isteyenler sokaklara çıkmayıp marketlere bankamatiklere benzinliklere koşup eve stok yaptılar yani darbe falan umrunda değil kendi canlarını kurtarsınlar da gerisi vatanmış milletmiş fasa fiso kafasındalardı.
    🇹🇷
    ZATimuhterem bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)