Merhabalar
Çocukluğumdan beri motosiklet'e hep özenirdim. Arabam da eskimiş sık sık başımı ağrıtıyordu. Motor almaya karar verdim, arabamı sattım ve motor aramaya başladım. Aslında crusier tarzını chopper sanıyor ve beğeniyordum, ancak tecrübeli arkadaşlarım bana motor sürmeyi öğretmeye başladıklarında gördüm ki kullanamıyorum ve çok acemiyim. (Hatta ehliyet sınavına ilk girişimde debriyajı kaçırarak stop ettirdim ve kaldım, ikincide aldım) İleride vitesli ve crusier tarzında bir motor almayı planladığım için otomatik vites scooterlara bakmadım. Bu yüzden hem hafif hem küçük hemde en azından ayakla vites değiştiriliyor olduğu için cub'a karar verdim. Okuduğum yorumlarla; Japon markası olduğu için Yamaha Crypton tercih ettim. Tanıdığım usta/servis olmadığı ve çok tecrübem olmadığı için 4 ay önce sıfır olarak 2015 model Crypton aldım.
Foruma katıldığımda henüz motosikletim ve ehliyetim yoktu. Sadece B sınıfı vardı ve ehliyetimi de aldım (A2).
İlk ekipmanımı aldım. Kask:Shoei XR1000 Koruma:armode 3'lü bel koruma Extra:Fosforlu yelek.
(Artçı içinde LS2FF352 kask, aynı bel koruma ve aynı yelek)
Motosikletimin rodajını tamamladım, ilk bakımımı da yaptırdım ve artık gerçek anlamla aranızdayım.
İzmir Karşıyaka'dayım.