~Eskişehirli Motosiklet Tutkunları~
Reklamlar
-
Selam hemşehrilerim..
Eskişehirli ya da Eskişehir'de olup da, benim gibi motosiklet tutkunu olan arkadaşlara sesleniyorum. Gelin birlik olalım, işi kolay kılalım. Hehe!! İşin esprisi bir yana, ben Eskişehir'de pek fazla böyle organizasyonlara rastlamadım. Belki benim haberim de olmamış olabilir hani. Buradan birbirimizle irtibata geçip tanışabilir ve hatta iyiden iyiye kendini hissettiren şu bahar günleri, artı hemen akabindeki yaz günlerinde bizlerde haftasonları geziler düzenleyebiliriz. Eskişehir'de çok fazla motosiklet görüyorum gezerken, ancak herkes birbirine böyle tuhaf tuhaf bakıyor yabancı gibi. Hayır madem biz motosiklet tutkunları olarak farklıyız, ayrıca ortak konuşacak "motosiklet" gibi bir konumuz da varken, insanlar neden birbirlerine selam vermez ki yolda, ışıkta vs.. Benim selöktör yapmaktan imanım gevriyor, herkese selam vermeye çalışıyorum ama karşımdaki bir çok insan öylece bakıyor yahu! Nedir bu canlanın biraz arkadaşlar, haydi kalkın ayağa... Organize olalım!!!! Umarım bu mesajıma karşılık alabilirim. Bana ulaşabilirsiniz:
Msn Messenger: hakankogmen@hotmail.com
Yahoo Messenger: hakankogmen@yahoo.com
Reklamlar
-
-
kütahya dan olsak olmaz mı komşu şehir
-
olur dostum, ayıp ediyorsun neden olmasın ki.. hem kütahya bize ne kadar uzak ki, altı üstü bir saat değil mi? ben bu forumu acaba eskişehir'den de takip edenler var mı bu adresi bir öğreneyim diye açtım hani.
-
selam
selam
-
-
merhaba hakan.bende eskişehirliyim ama bursada kalıyorum.ailem orada.bi ara gelicem ama bizimkilerin motordan haberi olmadığı için gelemiyorum.motorlu yada motorsuz gelirsem görüşelim.seni bursada olan organizasyonlarada dahil ederim.nolcakki topu topu 144 km. burası.görüşürüz ahmet.
-
-
hakankogmen, organize olalım deyince fıkrası geldi aklıma , Olalım kütahya ya davet edelim sizi
Seninle herseye varım ben
Sen Benim UGUR lu yolumsun
-
hakankogmen bende es es liyim akrabalarım var ertuğrulgazi de ama kendim muğla/dalaman dayım devlet baba öyle istiyor gelince görüsebiliriz
-
SELAM 26. BEN HENÜZ MOTOR ALAMADIM AMA YAKINDIR İNŞ. ESK.YİM AMA İST.DA İKAMET EDİYORUM. BİR ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ "DEVLET BABA ÖYLE İSTİYOR". MSN DEN FALAN ANLAMAM. TEKNOLOJİ İLE PEK ARAM YOK ANLIYACAĞIN. AMA EMAİL ADRESİM VAR. (ASVELİAHT@MYNET) GEZİ FALAN YAPARSANIZ MAİL GÖNDER. DEVLET BABADAN İZİN ALABİLİRSEK GELMEYE ÇALIŞIRIM AMA KESİN SÖZ VERMİŞ DE OLMAYAYIM HANİ. MEMLEKETE SELAMLAR OLSUN. MUHABBETLE.
-
Selam hakankogmen bende hemşerin olarak hoşgeldin derim ama ben adanalıyım
ama sonuçta türkiyeliyim ehe ehe olmazmı
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
-
hosgeldin dostum hali hazırda bi eskişehir tayfası mevcut zaten umarımkısa zamanda kaynaşırsın
''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
AB RH (+)
-
Eskişehirli hemşerim aramıza HOŞGELDİN. Sayımız gittikçe artıyor. !
kanunisultan adlı üyeden alıntı
ama motorum kanuni popcorn bu motorla gezi falan olmaz
Neden olmasın? Ben şu anda HUSSAR kullanıyorum.
Şehir içinde ve çevrede oldukça memnunum.
En kısa zamanda görüşmek ümidiyle...
__________________________________________________ _______
MOTORİZE26 :
.....Hertürlü soru ve bilgi için :
yalniz_kartal26@hotmail.com veya özel mesaj ile bana ulaşabilirsin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler