Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

izmirden merhaba :)

REKLAM ALANI
    rebellefleur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    merhabalar,ben simge izmirden öğrenciyim.yasım 23.Şu sıralar yeni yeni motoor tutkum basladı daha onceden bir tecrubem yok.henuz ufak bir otomatık scooter almayı dusunuyorum.3 4 gun sonra alacagım scooter,Yuki ZN 100T-E5 legend.yazın cesmede kullanmak ıcın sadece.ilerletir miyim,vitesliye gecer mıyım ıeleride bılmıyorum.tamamen yeni alacagım motor tecrubeme baglı b ehliyetım var.direksiyonum iyidir,tabıiki motor arabaya benzemez ama kısa surede kavrayacagımı dusunuyuyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cagiran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VSTROM 800 SE
    Az daha koy Ybr al

Hoşgeldin

şimdilik bunu almak zorundayım ailem bu konuda kesınlıkle bana yardımcı olmuyor,tehlıkeli bulduklarından.benmde alabılcegım bu scooter.goruntusu de cok hosuma gıttı bıraz arastırdım yuki markasının ıyı olmagını ogrendım.ama zaten sadece yazın kullanıcam.sımdılık bununla ıdare edıcem yani
    tesekkürler yorumun ıcın

MazhaRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Öncelikle hoşgeldin.

Yuki yerine mondial'i tavsiye ederim yedek parça ve servis açısından daha rahat edersin.
    http://www.mondialmotor.com.tr/model/scooter/125-znu

Aramıza hoşgeldin.
    İzmir'in asfaltında o dandik lastiklerle çok dikkatli olmanı öneririm.

Murat Ceylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BAJAJ PULSAR 200 NS
    Yamaha nmax al.Tek geçerim.

önerdiğiniz motoru cok begendım benım dedgım modele cok benzıyor,daha guzel hatta.ama işte malesef sadece dedgımı alabılırım suanda.özşanal magazasını bılıyorsunuzdur.oradan elden taksıtle alıcam.ve mondial marka yok malesef.o yuzden bı sure yukiyle ıdare edıcem.cok tesekkur ederım onerınız ıcın belkı daha sonra ona gecebılırım.
    Alıntı MazhaRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle hoşgeldin.

Yuki yerine mondial'i tavsiye ederim yedek parça ve servis açısından daha rahat edersin.
    http://www.mondialmotor.com.tr/model/scooter/125-znu

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:22 ----------

merhaba,acaba lastik degısımı gibir bir sey yapabılır mıyım? eger degıstrebılıyorsam,lastik öneriniz var ise motoru aldıktan sonra degıstırebılırım dedıgınız modelle
    Alıntı EmreKocyigit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aramıza hoşgeldin.
    İzmir'in asfaltında o dandik lastiklerle çok dikkatli olmanı öneririm.

Alıntı rebellefleur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba,acaba lastik degısımı gibir bir sey yapabılır mıyım? eger degıstrebılıyorsam,lastik öneriniz var ise motoru aldıktan sonra degıstırebılırım dedıgınız modelle
    Alacağınız scooterın ölçülerinde bildiğim en iyi model bu http://m.lastikal.com.tr/Pirelli-3-5...cooter-Lastigi

Tefoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco People S200
    merhaba hoşgeldin,
    B ehliyetim var demişsin ancak B ehliyetle bu motosikletleri kullanamazsın. b ehliyeti ile 50cc, 4 kw altı ve 45km/h hız limiti olması lazım.
    özşenal ı manisadan biliyorum ancak bu tür yerlerden almak fiyatı çok katlıyor. bir çok motosiklet mağazası kredi kartlarına 9 taksit vs yapıyor.
    Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hoşgeldin. B ehliyet ile 50 cc üstü kullanılamıyor diye biliyorum ben de. Onu biraz araştırırsan problem yaşamazsın amma...50 cc scooter ile de anayollara çıkmak tehlikeli olabilir

abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    Hoşgeldin, sayınızın artması dileğiyle izmir bunu hakediyor
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

Alıntı EmreKocyigit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alacağınız scooterın ölçülerinde bildiğim en iyi model bu http://m.lastikal.com.tr/Pirelli-3-5...cooter-Lastigi
    Çok Tesekkür ederim,mobıldeyim pc ye gecınce ıncelıcem. Muhtemelen önerdiğinz lastiği alırım

Cevaplarınız için tesekkür ederim. B ehliyeti ile en fazla 50cc lik motorları kullanabılcegımı bılıyorum arastırdım. Alacagım motor 100 cc. Onumzdeki ay a1 ehliyet alacagım.
    EmreKocyigit bunu beğendi.

Motosikleti
    inşallah discoery 150s
    Aramıza hoşgeldin. Mağazalardan motosiklet almak pek akıllıca değil. Inanılmaz vzde farklari koyuyorlar 1000tllik ürünü 2000tl ye satıyorlar. Güvendiğinizvede size de güvenen bir tanıdığınız varsa kredi kartı alıp onla mondial vs bir nebze daha iyi motor almanız. Ama ilk önce ekipman almayı unutmayın. Kask mont eldiven olmazs olmaz vede yanına bot pantolon dizlik bellek de tavsiye ederim.kazasiz belasiz surusler

pompei - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    APRILLA ATR-7011
    Hoşgeldiniz ama o firmadan o motoru almak çok kötü bir alışveriş.

http://www.ozsanal.com.tr/yuki-zn-10...er-motorsiklet

217,62 * 24 ay = 5222,88 tl ediyor.Tabi bütçe taksit meselesi ama daha iyi bir motora yönelmenizi öneririm .Yamaha D'elight mesela

MeNGuC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SÜPER 8 Kara Şimşek :)
    Ehliyete yazılıcaksanız yaşınız 23 24 ten sonra A sınıfı alabiliyorsunuz birkere alın kafanız rahat olsun veya olmadı A2 alın
    CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..

kredi kartımın lımıtı dusuk.öğrenciyim.herhangi bir yerden taksitli alamam.ailem bu konuda kesınlıkle yardımcı olmuyorlar istemedıkelrınden dolayı. tamamen kendi imkanlarımla almam gerekıyo.bu yuzden senetle ozsanaldan alıyorum.baska bı yerden alma ıhtımalım yok yani malesef.tüm motorlarına baktım ve en begendgım modeli de o oldu.bu hafta alıcam artık.

Motosikleti
    inşallah discoery 150s
    Madem bu kadar kararlisiniz ekipmanları ihmal etmeyin

etmiycem tabiki

telike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    Asfaltı öpmeden vücudunun canının kıymetini bilmelisin. Eskiden burada herkes "önce ekipman" derdi şimdi kimse dememiş. Önce ekipman tamamla. Kask ceket pantolon eldiven ne lazımsa. Sonra polis amcaların öpmesi de can yakar. Cebin biraz üzülür evraklarını tamamla ehliyet sigorta vs. Sonra saçma sapan eğitimlere tonla para verme. İzmir mt de sana yardımcı olabilecek iyi niyetli dostlarımız var. Ki izmir mt ye hiçbişey bilmeden gelip çatır çatır kullanan arkadaşlarımız da var. Tamamen senin daha sonra üzülmemen için. Hatta ehliyet kursu konusunda da yardımcı olabiliriz eğitimini de yeterli ve izmir standartlarına göre ileri seviyede veren dostlarımız kurslarımız da var.
    Sakın ama sakın asfaltla yakın temasını korumasız kurma ki gencecik kız kardeşimizsin yazık vücuduna o izler düzelmiyor. Operasyonlar gerekiyor. Hadi kazasız belasız sürüşler.

tesekkur ederim önerilerinizi dikkate alıcam.cok arastırıyorum su sıralar,herseyi okuyorum.ekipmanın önemini cok iyi farkettim.
    izmirde uygun fiyatlı ve guzel egıtım veren sürücü kursu öneriniz olursa da acıgım

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)