Moto Exper'den Merhabalar
Reklamlar
-
02 Haziran 2016, 17:13
Merhabalar motosiklet serven arkadaşlar.
Adım : Evren
Soyadım : Gümüş
İstanbul'da yaşıyorum
Kısaca özetim;
Küçük yaşlarda bisiklet kullanmayı öğrenince ve özgürlüğün
tadını hissedince 8*-9 yaşlarımda motosiklet kullanmayı öğrendim. Bu tutku beni hayatımın ilk yaşlarında ele
geçirdi ve şuan yaşım 27 kullanmaya devam ediyorum. Tabi bu süre içerisinde motosiklet ile alakalı bir çok tecrube
edindim refleksler her zaman daha iyi olmaya başladı tabi her geçen gün daha iyi olacaktır. İyi motosiklet
kullandığımı düşünüyorum tabi kendi düşüncem ve yetenekler birbirinden üstün olabilir. Bunun dışında 15 yaşında
liseyi bırakarak oto tamir servisine girdim ve meslek eğitim merkezine kayıt olarak 4 yıl içerisinde hem çalışıp
çıraklık yaparak işi öğrendim hemde ustalık belgesi aldım. Motosikletlere merakım olduğu için kendi motosikletimin
gerekli tamir ve bakım işlemlerini'de kendim yapıyordum. Araba ile farkı sistemler var ama mantık ve biraz merakla
arızalı ve ucuza aldığım yamaha ybr125'in biyel kolu , piston ve silindirini değiştirerek ilk motosikletimi
kullanmaya başlamıştım. Daha sonra kullandığım motosikletleri sürekli yükselttim ama kontrollü bir çıkış yaptım
125,250,er6,600rr,z800,1000rr bu motosikletlerimide kullanırken tabi arıza vs oldu rektefiye işlemlerinide yaptım
bazılarının. Müşteri işi yapmıyorum yetrli zamanım olmuyordu. Şimdi ise 3*-4 yıldır kendi işimi yapıyorum. Oto
Ekspertiz Hizmeti veriyorum işin kirinden yağından pasından biraz kaçtım işin gerçeği . Uzmanı olduğum
Motosikletler içinde bu hizmeti vermeyi düşündüm Motosiklet
ekspertiz hizmeti için www.motosikletekspertizi.com web sitesini kurduk. Motosiklet severlerin pek fazla
ekspertiz işinden haberi yok genelde ustalarına götürüyorlar. Tabi güvendikleri ustalar varsa götürsünlerde ama
ben işi sadece kontrol olarak yaptığım için ve gerekli bütün tamir bilgim olduğundan dolayı daha ince ve uzun süre motosiklet ile ilgilenebiliyorum gerekli test ve boya ölçüm cihazı ile kazalı olup olmadığı kaynaklı bölgelerin tespitinide gözden kaçırmıyorum boyalı parçalar kolaylıkla tespit edilebiliyor.
Saygılar;
Reklamlar
-
05 Haziran 2016, 19:38
özel soru ; hangi marka tork anahtarı/ları kullanıyorsunuz?
-
05 Haziran 2016, 19:43
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler