Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İlk moturumu alacağım ancak ne almalıyım?

REKLAM ALANI

Herkese merhaba,
    Motor ehliyetimi alalı 5 aydan fazla oldu ve motor almanın da zamanı geldi de geçiyor diye düşündüm ve bu yüzden araştırmalara başladım. Henüz sürüş bilgim yok ve hangi motor ile başlamalıyım? biraz araştırdım ve başlangıçta scooter ile başlamanın iyi olduğu düşüncesi var. Sym Fiddle 2 modelini beğendim ve bu modeli alma konusunda oldukça olumluyum. Konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
    Şimdiden teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    coldboy35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kardeşim bana sorucak olursan vitesli motorla başla derim. İleride scooterden sıkılınca nasıl olsa vitesliye yöneliceksin Honda cb125 e ve ya pulsar 150 ns olmadı ybr derim. Tabi sen araştırmalarına devam et. Kullanıcı yorumlarını oku, forumlara gir. Ekipmanı unutma bu arada

Motosikleti
    YBR125 ESD 15
    aga , arkadaşın dediği gibi vitesli motorla başla. İdeal başlangıç motorları var iyi bütçeye. Ben ybr 125 aldım geçen ay. Ama şimdi diyorum tvs 150 mi alsaydım. Aynı fiyat nerdeyse ikisi. Bence tvs 150 alınır. ya da pulsar var 150lik. o da olabilir.

Motosikleti
    inşallah discoery 150s
    Eger butcen uygun ise bence ilk önce scooter ile başla sonra ben bu işi öğrendim deyince vitesliye geç. Eger yoksa ki şahsen bende öyleyim uygun bütçeli bir motor al. Ben kendim için bajaj discover 150s düşünüyorum. Tabii bunun sebebi ekipman ehliyet ve eğitim aldik dan sonra ancak o kadar para kalacak olması. Sende kendi butce ne bak beğendiğim motorlara bir bak kararını ver

iskender123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan 150c
    S.a,kardeşim bence uygun fiyatlı kuba razore,drift tarzı bi motordan başla,parcası ucuz binilcek motorlar,ve başka bi şey olabidigince diklatli ol,motor önündeki tehlikeleri göremezsen tehlikeli olur. En kötü ceza hayat kaybıdır.scooter motordan sonra vitesliye zor alışırsın,debriyaj,fren vites hesabı önce vitesliye bi alış derim ben

Araba vs ile trafik tecrüben yoksa scooterla başlamak güzel tabi.fiddle da güzel ama biraz daha verebilirsen yamaha d'elight hem daha kalitelisi hem de enjeksiyonlusu.

Motosikleti
    R25
    Hocam bırak sym felan ısrarla söylüyorum NE alırsan al ikinci elde olsa kendini ispatlamış marka al

Alıntı Tvs01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam bırak sym felan ısrarla söylüyorum NE alırsan al ikinci elde olsa kendini ispatlamış marka al
    Hocam alacağı ikinci eline sıfırı kadar para verecek zaten.bide sorun çıkarıp çıkarmayacağını da bilemeyecek.hem sym de bu kadar kötülenecek marka değil

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R 1200 GS Adventure
    Trafik tecrübesi 0 ise Scooter uygundur. Temelden başlamak doğru olan.

Öncelikle herkese teşekkür ederim ilgisi için,
    gördüğüm kadarıyla farklı görüşler mevcut ve bu yüzden bende kararsızlık içindeyim, yakın arkadaşlarım kısa süre önce pulsar ns 200 ile başlangıcı yaptılar ve motor gerçekten fiyatının karşılığını veriyor gibi.Az yakıyor, parçaları ucuz ve çok fazla olumsuz yorum yapılmıyo hakkında. Ancak ben başlangıçta o bütçelere çıkmak istemediğim ve sadece şehir içinde işe, spora vs. bu amaçla kullanmak istediğim için scooter biraz daha cazip geldi.Trafik tecrübem yok ve alışma süreci de olacağı için scooter tercihi ön planda. Bir de motorun albenisi olmasını istiyorum bu yüzden cb125 ve ybr125 tarzında ki vitesli motorlar pek hoşuma gitmiyo işin gerçeği. Ama vitesliyi öğrenmek için iyi motorlar haklısınız.

merhaba iyi akşamlar sizden bir ricam olacak bir motosiklet sürücüsü olarak.ben üniversite okuyorum ve bir tane ödevim var hoca bize bir blog sayfası bir facebook ve twitter sayfası açmamızı söyledi ve ne kadar çok beğeni alırsak o kadar fazla not verecek sizden isteğim size göndereceğim sayfayı beğenmeniz ayın 2 sine kadar vaktim var ondan sonra kapatıcam zaten sayfayı ve diğerlerini motosiklete gönül vermiş olan bu kardeşinizi kırmazsanız sevinirim iyi akşamlar
    http://sonsuzsurat.blogspot.com.tr/
    https://www.facebook.com/SONsuz-S%C3%9CRAT-1719737054981741/

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)