Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

selam bende yeniyim

REKLAM ALANI
    cihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    merhaba arkadaşlar ben çanakkaleden cihan henüz motorum yok ama paramı hazırladım yakında alcam tabi ne alacağıma karar verebilirsem işin kötüsü ben hiç motosiklet kullanmadım ama utanmadan er5 yada gs 500 lere kafayı taktım bikere alayım uzun yıllar kullanayım istiyom ama ustalarda 250 üstü tehlikeli diyorlar nnapçam bilmiyom hepinize selamlar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    yamaha01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni
    kardeş alacaksan yeni alacaksan bence vitessiz al... yine sen bilirsin

BLACK_KNIGHT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Hoşgeldin
    buradada sana aynı şeyi söyliyecekler ilk motorun 250 cc altı olsun diye yinede sen bilirsin

powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    aramıza hoşgeldin
    ben bu sefer aykırı davranıp bence kendine güveniyosan er-5 yada gs 500 al derim hiç olmazsa ara motor olmadan daha iyi öğrenirsin ama her zaman dediğimiz gibi dikkat et
    ERASER WİLL COME BACK

danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    cihan hoşgeldin. 250 cc ve altı vitesli bir motor almanı öneririm. ama öncelikle ehliyet ve ders almalısın bence.
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

BiKeR__BoYZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yolda gelicek
    [quote="danger0"]cihan hoşgeldin. 250 cc ve altı vitesli bir motor almanı öneririm. ama öncelikle ehliyet ve ders almalısın bence.
    +1
    en iyi motorcu en korkusuz sürendir

freedom34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hoşgeldin cihan.. bence kesinlikle vitesli ve herkesin dediği gibi max.250cc
    ama sana bir iki örnek:
    ben virago535 ile başladım.. motor gücü yüksek ama devirli olmadığı için çok tehlikeli değil.. ama başka motorlar kullandıkça anladım ki biraz ağır bir motor başlangıç için.. herkes kulalnamayabilirdi (ben biraz yetenekliyimdir bu tip konularda da )
    daha bu hafta bir arkadaşım Honda NX4 Falcon aldı.. 400cc ama bence çok iyi bir başlangıç motoru olur ve bikaç sene de idare eder...
    sadece CC değil bence önemli olan.. bence çok devirli ve seri olmasın yeter.. mesela twister benimkinden daha seridir ama yarısından daha küçük CC olarak..

MoToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DR 800 BİG-JİNLUN 250
    cihan hoşgeldin aramıza hiç tecrüben yoksa önce DD amcanın teorilerini oku faydası olur
    iki teker bu yolda yürümeye benzemez dikkat etmek lazım benim fikrimi sorarsan arkadaşlara katılıyorum en facla 250 cc
    SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.

cihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar benim bir arkadaşım hiç mobilet bile kullanmadan 350 cc lik kross motorla motora başladı şindi bmw 650 gs kullanıyor belki benide cesaretlendiren bu oluyor .500 lük bir motorla başlamam ne gibi önemli tehlikeler oluşturur?Şu anda ehliyet kursuna gidiyorum DD nin teorilerini okuyorum motoru almadan önce edinebildiğim kadar teorik bilgi edinmeye çalışıyorum. tavsiyelerinizi sbekliyorum cevaplar için teşekkürler

invent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600RR 05
    hoşgeldin

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler