....
ya bandırmalı geçen sene yazsaydın buraya bunu bende okusaydım bak sana uğrardım
geçen sene çanakkaleye gelmiştim 2 gün kalmıştım gelir senin cafe yede uğrardım yani artık bu seneye gene gelirsem uğruyacam zaten.
hatta çanakkaleye 17 kilometre kala EZİNE de 255 ile giderken arka lastiğim patladı ite kaka zor durdum kollarım kopacaktı motoru durdurana kadar çünkü lastik o süratte patladımı asfalta motoru tutabilmek çok zordur.
sağolsun orada çanakkalede ki motorcu BİROL usta yardımcı oldu geldi halletti işimi gördü.
birdaha çanakkaleden geçişimde sana mutlaka uğruyacam
bandirmali, bu sene çanakkale gezisi yapabiliriz geldigimizde sanada ugrarız.
Arif Abi ezine yolunda hızsınırı kac acaba (tabi tek Teker icin)
düsünemiyorum arif abi sen biga da bana ugruyorsun varyaaa ne karizmam olucak bir daha ki sefere artýk ne yapalim abi
hoşgeldin bigalı dostumuz
en iyi motorcu en korkusuz sürendir
skullhunter kardesim her zaman bekleriz yolun ne zaman düser ise
BiKeR__BoYZ, tþk ler kardesim burdadayim da dogru yolu bulana kadar baya dag tepe dolastim en sonunda buldum
aramıza hoşgeldin doğru yol burası walla herkez anladı artık
ERASER WİLL COME BACK
hoşgeldin bandırmalı aramıza
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Hoşgeldin bandırmalı motturun varmı motturun
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Evet evet!! MOtor motor MoToR!! Varmi varmi?? Motor deyince akan sular dururda bu sitede! ?? ?? ??
ne marka lazim diyelim o zaman size motorsiklet alim satimi
yapiyorum baba dan kalma meslek yani dogma buyume icindeyiz
Vayt be!! Supermisdogrusu. Yani oglum penseyi getir,oglum sunu getir kismi o kadar eglenceli olmayabilir, ama "baba, bugun su motor bende, aksam getiririm, yarinda su motoru alayim baari" bolumu cok zevkli olsa gerek.
Babalari degiselimmi?????
Merhaba Bandirmali, Bende Balıkesirliyim. Bu yaz Altınoluğa geleceğim. Büyük ihtimalle ziyaretine gelirim.
İ. DALBAYRAK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)