İstanbuldan Bir Motosikletli Adayından Herkese Selamlar
Reklamlar
-
İyi günler ahali.Ben Yiğit,18 yaşındayım ve İstanbul Çekmeköy'de ikamet ediyorum.Ayriyetten motosiklet aşkıyla yanıp tutuşan bir kardeşiniz-arkadaşınızım.Bir motosikletli olma düşüncem daha bu sene başladı.İlk başta bisiklete merak sardım, bisikletli gezginlerin bloglarında dolaşıp durdum, sonra motosikletlilerin yazıp çizdiklerini incelemeye ve çektiklerini izlemeye koyuldum.Bunları yapa yapa zehir benime kanıma işledi diyebilirim!O iki teker ile yolda olma hissi merak saldığım günden beri beni hala cezbediyor.. Daha sonra Altın Elbiseli Adam ve nicelerinin tüm videolarını hatim ettim, daha motosiklet bile sürmemişken tek tekere nasıl kaldıracağımı öğrendim motosikleti Eğitim alacağım kurumları, edineceğim ekipmanları bile uzun uzun araştırdım. Bunları planladıktan sonra yapmam gereken tek şey kaldı; ailemin desteğiyle kendime bir motosiklet almak! Aileme bu konuyu açtığımda ilk aldığım tepki şu oldu: Sana hakkımı helal etmem!Bu yanıt hevesimi kırsa da asla vazgeçmedim ve onları bıktırmadan sürekli motosikletin güzelliği, yararları hakkında konuşup durdum. Sonunda muhabbeti hakkımı helal etmem kısmından biz sana değil istanbul trafiğine güvenmiyoruza getirdiler..Aslında düşününce onlara da hak veriyorum;Onların aldığı bir motosikletle kazaya karışsam uzun bir süre vicdan azabıyla acı çekecekler.. Tek başıma bir motosiklet almaya kalksam ki sadece motosikle de kalmayacak, eğitim,ekipman,ehliyet, vergiler vs. beni üniversitede fazlasıyla zora sokacak.O yüzden şöyle bir plan yaptım; Üniversite boyunca türlü türlü eğitimlere katılıp motosikleti genel olarak iyice idrak edip, üniversite bitiminde eğitimli tam donanımlı bir motosikletli olacağım! Kim bilir, belki de aldığım eğitimleri alıp bana motosiklet almamda destek olurlar.Motosikleti olmasa da motosiklet aşkı olan kardeşinizden tekrar merhaba hepinize!
Reklamlar
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)