Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

merhaba arkadaşlar kabilenize katılmak istiyorum

REKLAM ALANI

arkadaşlar merhaba ,
    motor bilgisi sıfır, her yönüyle acemi birisi olarak aranıza katılmak istiyorum ve yakında almayı planladığım motorun marka ve özelliklerini belileyebilmek adına sizlerin yardım ve bilgisine ihtiyacım var.

ilk motorum olacağı için 0 mi 2. el mi almalıyım
    regal raptor daytona 250 bütçeme uygun ve model olarak hoşuma gidiyor.sizce 0 mı yoksa 2. el mi almalıyım.2. else temiz bulabılırmıyım.
    aslında tam bir cahil cesareti ve şeytan dürtmesiyle hyosung gv 650 almak istiyorum. bana kalırsa bu 650lilik motoru trafiğe kapalı alanda tek başıma kullana kullana öğrenip yavaş yavaş trafiğe çıkabilirim gibi geliyor.yorumlarınız nedir. evet şimdiden cehaletimi kabul ediyorum.şeytan gv 650yi al yapabilirsin diyor :-)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Kırıkpedal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hosgeldin sefa getirdin diyerek kalan kismi bilirkisilere aktariyorum.
    SERHANTES bunu beğendi.

sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 100
    Merhaba hoşgeldin.

Gv650 alma, dediğin gibi cahil cesareti olur. Onda V motor var ama, aynı bloğu gt650 lerde de kullanıyorlar. Motorlar çok güçlü. Kullanma şansım oldu, devirlendikçe korkunç hızlanıyor motosiklet.
    Kesinlikle önermem diyeyim, başlangıç için.

gv650 alacak bütçe varsa 250 sini al.
    Regaller çin işi olduğundan yoruyor insanı, arızasıydı titreşimiydi. Bilmemnesiydi diye.

gv250 sıfır varmı bilmiyorumda, yeni modellerinden alabilirsin. 2012 modelim vardı bir tane, gayet hoştu, yeterliydi, uzun yol falan rahat. Titreşim çin motosikletlerine göre yok.
    Tabi tipini beğenmen de önemli.

Bazı arkadaşlar 250 lik başlangıç için çok diyebilirler, saygı duyarım, doğruda söylüyorlar, hakikatende seri makina, bilgin olsun.
    Tabii ki de boş bir alanda öğreneceksinde, trafiğe hiç mi çıkmayacaksın. Öğrenmeyi sadece kaldırmak, durmak, dönmek olarak düşünmeyin. Daha neler ile karşılaşıp öğreneceksiniz. Bunlar ile küçük cc ile karşılaşmak sizin ve sevdiklerinizin avantajına olacağına tüm forumca hemfikiriz.

Çin'e bulaşma derim. Seyhan 150m vrdı hala daha var. gv250 alınca, çağ atlamış gibi oldum, fren neymiş öğrendim. Titreşimsizlik te keza öyle. Konforu hissettim. Arızasızlık, patlamayan ampül, bitmeyen aküyü öğrendim.
    Ciddi diyorum, çin motosikletleri bi garip ya. İnsan çok bindikten sonra, kaliteye binince çok farkediyor be.

Teşekkürler.
    SERHANTES bunu beğendi.

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R 1200 GS Adventure
    Kardeş sen çok yanlış gelmişsin, Hoşgeldin.
    SERHANTES bunu beğendi.

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Alıntı SERHANTES adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şeytan gv 650yi al yapabilirsin diyor :-)
    şeytan yel degirmenlerini de yenebilirsin diyordu ama sonucu biliyorsun.
    Hosgeldin
    SERHANTES bunu beğendi.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

çok teşekkürler arkadaşlar hepinize

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)