Merhabalar adım Samı Kurt,Izmırde yasıyorum.Bılgı paylasmak bılgılerıme bır seylerı daha eklemek adına burlardayım.Selam alanda almıyanda sagolsun.Farınız ve yolunuz acık olsun.....
Merhabalar adım Samı Kurt,Izmırde yasıyorum.Bılgı paylasmak bılgılerıme bır seylerı daha eklemek adına burlardayım.Selam alanda almıyanda sagolsun.Farınız ve yolunuz acık olsun.....
Aramıza hoş geldin..
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
hoşgeldin pasifik motosikletin varmı???
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
hoşgeldin aramıza....
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
Selam bende yeni geldim.umarım görüşür kaynaşırız.
vaaaayyyyy pasifik seni bu sitede görmek çok güzel
aslında aktif M.D.si üyesisin ama heryerde olman daha güzel burasıda sıcak bir sitedir inşallah burdada aktif olursun
tekrar hoşgeldin diyorum
aramıza hoşgeldin
fark bu artık herkez burda
ERASER WİLL COME BACK
Arıf abıcım,tabıkıı aktıf olucagım.Degerlı arkadaslarım benım honda pasıfıc coast 800 motorum var.tabıkıı bazı arkadaslar bılmıyebılır.Turkıyede 2-3 adet olan bu motordan bır tanede bende var....
Bende aranıza yeni katıldım. Adnan Menderes Üni. (Aydın)Öğr. Görevlisiyim. Hafta sonu nasip olursa birde motor alacağım şimdiden oldukça çok şey öğrendim sitemizden. Tavsiyelerinizi dikkate alarak acemi bir sürücü için uygunolacağına karar verdiğim Yamaha YBR 125 in hali hazırdaki modelinden alacağım. Umarım pişman olmam. İşim gereği (Botanik) dağlarda çok gezerim bu yüzden bir jip almıştım ama şehir içi tüketiminden dolayı motor olayına giriyorum. Kimbilir belki dağlara bile çıkarım. Tüm grup üyelerine Sevgilerimle
pasifik, hoşgeldin bu pasifik motolarının hikayesi ne den türkiyede bu kadar az var bi açıklarsanız ii olur
en iyi motorcu en korkusuz sürendir
herkeş hoşgelmiş....
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Hosgeldin Nature57, YBR ile baslamakla tam isabet bir karar vermisin. Hem cok sIk, hem ucuz, hem iyi bir marka(Yamaha), ve cok da kivrak bir makine. 1 milyon kurye yaniliyor olamazz!!
bir buket de bizden
Hos geldin Pasifik iyi buradada senin guzel yazilarini okuyacagim
Eger bir yerde küçük insanlarin büyük gölgeleri olusuyorsa, orada günes batiyor demektir. (Çin Atasözü)
Herkese selam...
Motorsiklet sahibi olmadan önce tecrübeden faydalanmak gerekir sanırım
Merhaba Pasifik, su motorun resimleri varsa gorsek. Turkiyede 2-3 addetten biri
sendeyse daha da merak ettim dogrusu.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)