Yeni kullanıcı kuba superligt 200
Reklamlar
-
Herkese merhaba. Uzatmadan konuya gireceğim açıkcası üye olmak için motor satın almayı bekledim. Sizlere birkaç sorum olacak. Öncelikle çok radikal bir karar alıp, daha önce 1 kere vitesli motor kullanmama rağmen(oda ehliyet sınavında çok hafif bir motor)hayallerimi ertelemeyip kendime kuba superlight 200 aldım. Küçük yaştan beri hayalimdi chopper tarzı motor kullanmak o yüzden direk chopperdan giriş yaptım. Aldığım gün hemen boş bir alanda alıştırma yaptım. Denge konusunda fren konusunda bir sıkıntı yok. Ama malum debriyaj ve kavrama noktasında çok sıkıntı çektim. İlk sorum; alıştırma yaparken çokca motoru stop ettirdim. Bir sorun çıkarmı? İkinci sorum ise motorda 4 ile giderken vites düşürmeyi tam olarak nasıl yapacağım? Danışacak, yüzyüze konuşucak kimsem yok. Motoru almadan önce hep bu forumu ziyaret ediyordum aldıktan sonrada size danışayım dedim. Şimdiden teşekkürler.
Reklamlar
-
-
dehşet sonuçlar doğurmaz alışana kadar stop ettirmeler de , üç güne kadar kavramaya alışırsın , motor altından kaçacak endişesi ile gazı vermekte çekindiğinden dir ( bende öyle idi ) stop edişi. Kavramaya yaklaşırken, verdiğin gazdan birazcık daha fazla gaz ver. Vites düşürürken; debriyaja bas ve sağ elinle hafif gaz ver,sağ elin parmakları da ön freni hafif hareketlendirsin ve gazı hafif verdiğinde düşür vitesi.
-
Doruk159 adlı üyeden alıntı
Herkese merhaba. Uzatmadan konuya gireceğim açıkcası üye olmak için motor satın almayı bekledim. Sizlere birkaç sorum olacak. Öncelikle çok radikal bir karar alıp, daha önce 1 kere vitesli motor kullanmama rağmen(oda ehliyet sınavında çok hafif bir motor)hayallerimi ertelemeyip kendime kuba superlight 200 aldım. Küçük yaştan beri hayalimdi chopper tarzı motor kullanmak o yüzden direk chopperdan giriş yaptım. Aldığım gün hemen boş bir alanda alıştırma yaptım. Denge konusunda fren konusunda bir sıkıntı yok. Ama malum debriyaj ve kavrama noktasında çok sıkıntı çektim. İlk sorum; alıştırma yaparken çokca motoru stop ettirdim. Bir sorun çıkarmı? İkinci sorum ise motorda 4 ile giderken vites düşürmeyi tam olarak nasıl yapacağım? Danışacak, yüzyüze konuşucak kimsem yok. Motoru almadan önce hep bu forumu ziyaret ediyordum aldıktan sonrada size danışayım dedim. Şimdiden teşekkürler.
Hoşgeldin kardeşim,,Benzer yollardan geçtik hepimiz. Sana tavsiyem youtube da Rahmi Barutçu ve Altın Elbiseli adam eğitim bilgi sürüş teknikleri konusundaki videoları dikkatlice izle ve pratik yap..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:27 ----------
Memer Kardeşimizin vites küçültme ile ilgili verdiği bilgi %100 doğru ve nettir. Pratik Pratik Pratik...Başka yolu yok.
Tecrübe böyle kazanılıyor..
-
imkanın varsa büyük kuruluşlardan eğitim almalısın. onların motorunu kullanıyosun zaten
-
Hoşgeldin kuba superlight 200.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)