Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Sayin arkadaslar,

REKLAM ALANI
    Muzo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 MC
    [QUOTE=Rahmi&Halime]
    Alıntı Muzo adlı üyeden alıntı
    Hosgeldiniz...

Dobrevace ( Dogrumu yazdim?? ) Komsi, umarim Istanbulda görüsürüz.....Walla Rahmi Abi sen neymissin bak Almanyadan sonra birde Bulgar üyelerimiz de oldu Bide Ahmet ( Abatros ) Artik su Venuzuelali Yengeleri üye yapsa walla Karahiplere kadar acilcaz iyimi.....[/QUOT
    Muzo Nasıl ama Coştuk Yaaa Bundan Sonra Akşam Çayına Ver elini BG Ver Elini Yunan Açılalım abi iyi olmaz mı?

Rahmi Abi Haklisin valla, ya benim Temmuz ayinda Yunanistana giris-cikis yapmam lazim Oturum ölmesin diye ama kimse gelirmi benle acaba walla 2 gün kalmak isterim Selanik ( Atatürkün Evi ) yada Chalkidiki cok güzel ama herkes Vise alamiyor ki....bide Bulgaristan AB sayilmiyor daha degilmi Abi?? yoksa bi plovtiv yapip dönerdim walla bide Triptik ve Touring den Beynelminel Ehliyet lazimmi ( Benim Alman Oturum var ) ama Ehliyet Türk....Haberin varsa bi bilgi verirsen iyi olur....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Rahmi&Halime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200GS
    [QUOTE=Muzo]
    Alıntı Rahmi&Halime adlı üyeden alıntı

Rahmi Abi Haklisin valla, ya benim Temmuz ayinda Yunanistana giris-cikis yapmam lazim Oturum ölmesin diye ama kimse gelirmi benle acaba walla 2 gün kalmak isterim Selanik ( Atatürkün Evi ) yada Chalkidiki cok güzel ama herkes Vise alamiyor ki....bide Bulgaristan AB sayilmiyor daha degilmi Abi?? yoksa bi plovtiv yapip dönerdim walla bide Triptik ve Touring den Beynelminel Ehliyet lazimmi ( Benim Alman Oturum var ) ama Ehliyet Türk....Haberin varsa bi bilgi verirsen iyi olur....
    Muzo Günaydın mesajını şimdi gördüm kardeşim kusura bakma. Triptik sınırda çıkışta Tooring'in ofisleri var oradan hemen alabiliyorsun. Arabalar için 100 YTL fakat Motorlar 30.YTL galiba.. Uluslararası ehliyet de yine sınırda yanında bir adet resim bulundurmak şartıyla alabilirsin gerçi ben Bulgaristana sürekli gidiyorum şimdiye kadar hiç almadım. 2-3 defa soran oldu fakat normal Türk ehliyetini gösterdim uluslararası ehliyet ne ben bilmiyorum dedim yırttım fakat bağzısı rüşvet almak için takıyor... Yani çok önemli değil. BG Avrupa birliğinde serbest dolaşım hakkını aldı fakat Avrupa Birliği vatandaşları oraya vizeli mi vizesiz mi geliyor onu bilmiyorum. Sende sadece oturum mu var (Alman)pasaport yok mu? Bende BG Oturum var ben vize almadan gidiyorum. BG ye fakat senin durumunu araştırırım....
    [COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
    [B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]

Muzo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 MC
    [QUOTE=Rahmi&Halime]
    Alıntı Muzo adlı üyeden alıntı
    Muzo Günaydın mesajını şimdi gördüm kardeşim kusura bakma. Triptik sınırda çıkışta Tooring'in ofisleri var oradan hemen alabiliyorsun. Arabalar için 100 YTL fakat Motorlar 30.YTL galiba.. Uluslararası ehliyet de yine sınırda yanında bir adet resim bulundurmak şartıyla alabilirsin gerçi ben Bulgaristana sürekli gidiyorum şimdiye kadar hiç almadım. 2-3 defa soran oldu fakat normal Türk ehliyetini gösterdim uluslararası ehliyet ne ben bilmiyorum dedim yırttım fakat bağzısı rüşvet almak için takıyor... Yani çok önemli değil. BG Avrupa birliğinde serbest dolaşım hakkını aldı fakat Avrupa Birliği vatandaşları oraya vizeli mi vizesiz mi geliyor onu bilmiyorum. Sende sadece oturum mu var (Alman)pasaport yok mu? Bende BG Oturum var ben vize almadan gidiyorum. BG ye fakat senin durumunu araştırırım....

Tamam Rahmi Abi,

iyi oldu aciklaman, bende Süresiz Sengen Oturumu var sorun yasamam yani ama bu durumda Büyük Ihtimal Yunanistan yaparim ama aslinda önemli olan cikis Mühürü, giriste vurdurmuyorum Yurtdisinda gözükeyim diye.....

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    www.motosiklet-int.net
    yeni bir site'mi doğuyor?
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

-MUSTURAKİ- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hoşgelirsiniz dostum sizi karşılayıp misafir etmek bizim görevimiz artık gelmeden 1 hafta önce yeni bir topik açın biz geliyoruz diye bizde ona göre bir organizasyon düzenleyip sizi karşılayalım ama muhakkak bekliyoruz

Alex-Bg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı -MUSTURAKİ- adlı üyeden alıntı
    hoşgelirsiniz dostum sizi karşılayıp misafir etmek bizim görevimiz artık gelmeden 1 hafta önce yeni bir topik açın biz geliyoruz diye bizde ona göre bir organizasyon düzenleyip sizi karşılayalım ama muhakkak bekliyoruz
    Tesekkur ederim, mesafirperverliginizi icin. Evet, yazacagim gelmemiz once

Motosikleti
    BMW R1200GS
    Evet Gelmeden Önce Yeni Topik açarsanız MT İstanbul Sizleri Ağırlamaktan Onur duyar.
    [COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]

babyboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125cc
    hoşgeldin brat iyi seçim güzel bi site burası
    ben Bulgaristan'da doğdum Türkiye'de yaşıyom.....
    [B]Atam Cumhuriyeti Sen kurdun, Onu biz koruyacağız!!! [/B]

transalp650 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    02 SONRA 06 ENSON YİNE TRANSALP 650 2008
    Alex aramıza hos geldin...
    Neye Nasıl Bakarsan Onu Öyle Görürsün.

sinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hoşgeldin

alonso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym fiddle
    aramıza hoşgeldin
    kapımız herkese açıktır

Gelişim Sürücü Kursu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 600
    Merhaba;
    Aramıza hoşgeldiniz...
    Gelişim Sürücü Kursu
    0216 330 54 44
    0216 336 62 77
    www.gelisimsurucu.com
    msn: ehliyet@msn.com

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Alıntı Alex-Bg adlı üyeden alıntı
    Tesekkurler!
    Yoksa yollar guzel mi? Cukurlar filan var mi? Bulgaristan'da surada burada cok kotu yollar var
    alex güzergahını seçerken orta karadeniz bölgesinde sahil yolu tercih etmee kastamonu çorum istikametini seç yol çok şeritli olmasa bile güzel yoldur çukur felan olmaz yani samsuna gelirken e-80 karayolunu takip ettt (karabük kastamonu çorum )sinop sahil yolunun durumu nasıl bilen arakdaşlar varsa söylesin ben o yolu uzun zamandır bilmiyom.ama en son kötüydü. fakat e-80 karayolununn iyi olduna eminim. samsun artvin arası ise yeni otoban yapılıyor. otobanın/5-3 ü tamamlandı çok güzel yol fakat yol inşatı hala sürdügü için arda geçişler var meslea otobanda gidiyon birden saga veya sola geçişler var onun için dikkat et aşırı hızlı gelmezsen buda sorun olmaz zaten böyle geçişlerin oldugu yerlerden önce levhalar var. gece birazdaha fazla dikkatli olmak lazım bu levhalar gecelri farkedilemeyebiliyor. bu yüzden geceleri bu geçiş kısımlarında kaza yapanlar çokkk ....

kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    aramıza hoşgeldiniz....

lautreamont - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hoşgeldiniz...!

Alex-Bg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Rahmi&Halime adlı üyeden alıntı
    Tercümesi: Çok sevindim Bulgarca Konuştuğun için. Beni Türkçe zorluyor. Okuduğumda herşeyi anlıyorum. Ben Bulgaristanlıyım Sofia Üniversitesinde Türkçe Okudum kısa bir süre. Güzel Dil, Görüşüceğimiz için seviniyorum. İleriye doğru daha ayrıntılı yazacağım. Bu festival Varna'da çok büyük ŞOV olacak. Çok Tanınmış Ünlü Rock Gruplar gelecekler. Bu konu için yeni Forum açmamı istermisin?

Cevap: Alex Bende Seninle Konuştuğuma seviniyorum fakat bende Bulgarca az biliyorum. Yanımda Bulgaristan'dan bir arkadaşım var ona tercüme ettiriyorum senin yazdıklarını. Yeni Forum şu anda açmana gerek yok daha sonra olabilir. Siz İstanbul'a gelince bizimle KIYIKÖY gezisine katılacakmısınız? Katılacaksanız haberim olsun. Türkçe zorlanıyorsan Bulgarca yazabilirsin. Ben Tercüme ettireceğim. Cevabını bekliyorum. Hoşçakal.

Tercüme: Alex beşe mi priyatno çe govorih stebe mnogo se radvam. Po neje i az razbiram malko BG. Premeni imam edin priyatel koy to mi prevejda tova koyeto ti mi pişeş. Nova tema za sega ne otvarey(Za napret). Kogato doydete v TR-İSTANBUL sız nas şte se vklyçiteli na KIYIKÖY obikolkata. Ako se zatrudnavete sız Turskia pişi spokoyno na BG. Az şte go preveda. Çakam od govor. Çao.

Arkadaslar, 15 temmuz'da Kiyikoy'de size aracagiz

Motosikleti
    BMW R1200GS
    Alex merhaba kusura bakma geçen hafta yoktum mesajını şimdi okudum. Bizim Gezinin yönü değişti Kıyıköy'e gittik fakat beğenmedik. Şimdi Bursa-İznik'e gidiyoruz isterseniz bu topikten takip edin:http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16060
    eğer burası bize uzak uymaz derseniz tam olarak hangi tarihte istanbul'a geleceksiniz bana bildirirseniz sizi İstanbulda karşılarız....

BG: Alex Zdravey. Извинявай! az 26-06 - 03-07 бивам унищожен. Kıyıköy Ne otivam. Nie KIYIKÖY a ne dobre. Nama nişto. Nie otivam BURSA-İZNİK. Vie Toçno Date idvam İstanbul?
    Добър ден!

ARMAGEDON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZAT 150
    hoşgeldiniz hoşgeliyosunuz hoşgelceniz
    [B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]

muritu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    off kararsızlık ve parasızlık :(
    geleceğin zaman bi başlık aç ki seni ve grubunu karşılaya bilelim ok.
    ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
    kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Alex, öncelikle hoşgeldin...
    Umarım forumda iyi vakit geçirirsin.

Monsters of Rock için Bulgaristan'a gitmeyi zaten düşünüyorum, ama öncesinde bir Bulgaristan yolculuğu daha görünüyor.
    Sen hangi şehirdesin? Belki festivalden önce görüşme, tanışma şansı bulabiliriz.
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler