Motor alacağım tavsiyesi olan ?
Reklamlar
-
Merhaba abilerim. Ben ankaradan katılıyorum İsmim Soner Bu aralar motorsiklete merak sardım. Bildiğiniz üzere her genç buna heveslenir
Öncelikle 3000 tl gibi bir param var. Honda cbr 125 r Repsol 2005 2007 model bakmaya başladım. Ama arkadaşlarım parçası pahalı çok yakar çalışmaz felan dedi. Siz deneyimli abilerim bana 125 cc yi geçmeyecek ( a1 ehliyetim var çünki ) Bana arıza çıkarmayacak bir motor önerebilirmi? Repsol 125 r yi alsam gerçekten böyle sıkıntılar çıkartırmı ?
Reklamlar
-
Sırf görüntü için o 125'lik motorlara para verme. En mantıklısı Honda CBF 150 veya Yamaha YBR 125.
-
Moderatör
2005 modeld CBR mı kardeşim güncel bişiler bak. Burnun b.ktan kurtulmaz böyle bir alette..
-
-
3000 e çinliden başkası yar olmaz . çinli alıyorsanda bilindik marka çinli al .
mondial falan . parçasını bulursun hic değilse .
olmadı sunun ikinci elini bul paran yoksa . http://www.tvsturkiye.com/tvs-jupiter.asp#
-
Hiç cbr işlerine felan girme zaten o paraya bulacağın repsol sadece iskeletten ibaret olur. Senin alacağın motor belli 2.el az kullanılmış bir mh drift 2.500 e rahat bulursun 1.000 tl de sigortaya verirsin noter işiydi felan 4.000 civarı bir parayı gözden çıkar.
Ha o dediğin repsolu alırsan ne kadar masraf edeceğini kimse bilemez ucu açık yani 10.000 e kadar yolu var :D birde acemisin ilk düşmende 1.000 lira ödemek istemiyorsan koruma demirli güzel bir drift ile acemiliğini at sonra paranda birikince daha güzel birşey bakarsın
-
Al bi ybr keyfine bak ben chopperla başladım motora biraz ağır geldi mesela ybr ince hafif nispeten daha kolay motor sıkıntı yaşamazsın bakımları düzenli yaptır satarkende çok zarar etmezsin benden tavsiye ybr alman.
-
ybr akar. başka birşey düşünmene gerek yok viteslide.
-
Ama şunuda belirtiyim erken kask dizlik mont eldiven şart bunları bi 1500 liraya yakın para ayırman lazım çünkü iki tekerin şakası olmaz ybrde 40 50 basan bi motor değil nispeten gidiyo yine bence acele etme ilk ekipmanlarını tamamla derim ben
-
Arkadaşlar merhaba,
Ben de İST den Gunce.
Aranıza yeni katıldım.
@ahsen arkdaşın yorumunu görünce çok mutlu oldum.
Keza şu sıralar bende aynı dertten muzdaripim.
2 yıldır bende motor alma niyetindeyim. O nedenle epey bir araştırma ve okuma işine giriştim.
Hoş bu süreçte epey bir butce de ayırmış oldum. 3500 TL(MOTOR) + 2500TL(EKIPMAN)
Ben alacağım motorun biraz daha şekilli durmasını istediğim için HONDA CBR 125R(beyaz) ve CB125E(beyaz) arasında kararsız kaldım.
Ancak Yamaha YBR125(beyaz) da gözüm kalmadı değil.
Şuan bu üçünün ikinci eline bakıyorum ancak neredeyse sıfıra yakın fiyatalrı var.
O yuzden epey kararsız kaldım. Bu konuda fikir ve önerileriniz nedir?
Kolaylıklar....
ahsen06 adlı üyeden alıntı
Merhaba abilerim. Ben ankaradan katılıyorum İsmim Soner Bu aralar motorsiklete merak sardım. Bildiğiniz üzere her genç buna heveslenir
Öncelikle 3000 tl gibi bir param var. Honda cbr 125 r Repsol 2005 2007 model bakmaya başladım. Ama arkadaşlarım parçası pahalı çok yakar çalışmaz felan dedi. Siz deneyimli abilerim bana 125 cc yi geçmeyecek ( a1 ehliyetim var çünki ) Bana arıza çıkarmayacak bir motor önerebilirmi? Repsol 125 r yi alsam gerçekten böyle sıkıntılar çıkartırmı ?
-
gunce_levent adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba,
Ben de İST den Gunce.
Aranıza yeni katıldım.
@ahsen arkdaşın yorumunu görünce çok mutlu oldum.
Keza şu sıralar bende aynı dertten muzdaripim.
2 yıldır bende motor alma niyetindeyim. O nedenle epey bir araştırma ve okuma işine giriştim.
Hoş bu süreçte epey bir butce de ayırmış oldum. 3500 TL(MOTOR) + 2500TL(EKIPMAN)
Ben alacağım motorun biraz daha şekilli durmasını istediğim için HONDA CBR 125R(beyaz) ve CB125E(beyaz) arasında kararsız kaldım.
Ancak Yamaha YBR125(beyaz) da gözüm kalmadı değil.
Şuan bu üçünün ikinci eline bakıyorum ancak neredeyse sıfıra yakın fiyatalrı var.
O yuzden epey kararsız kaldım. Bu konuda fikir ve önerileriniz nedir?
Kolaylıklar....
Öncelikle ekipmana verdiğin önemden dolayı seni tebrik ediyorum ve o bütçeye güzel bir tvs apache yeni kasa alabilirsin kendi sınıfındaki en şık ve güçlü motordur. Biraz titrer ama bu yeni başlayan birini fazla rahatsız etmez. cb125e yi kimse beğenmiyor sırf honda olduğu için o parayı verme
-
@Eren kardeş benim canım herşeyden çok daha kıymetli ve önemli.
O yuzden herşeyden önce iyi bir ekipman almam gerekiyordu.
Ki bende öyle yaptım.
Ancak şöyle birşey var ben bilmediğim etmediğim güvenmediğim bir markaya para vermem.
O yuzden acaphe, skygo, hysoung gibi çin malı üretimler benim yelpazemde bile değil.
Honda CB125E deki arkadaşlara bakıyorum hepsi gayet memnun aslında.
CB125E ikinci eli de gayet uygun.
(Buyuk makinlerden biraz urkuyorum açıkcası..)
Sevgiler...
-
Haklısın tercih meselesi sonuçta .Gerçi tvs çin malı değil bildiğim kadarıyla ve 2006 dan beri aynı motoru satıyor türkiyede tutulmasa bu kadar satılmaz . Ama o çinli o tayvanlı pek anlamam ben motoru deneyip öyle alırım sanada aynısını tavsiye ederim.
İlla japon olacak diyorsan o bütçeye kafanı ağrıtmayacak tek seçenek cb125e direk git al çünkü alternatif yok
-
Honda yada Yamahanın 125cc - 150cc' den şaşmayın. Ama gidip 2005 modelde almayın
-
gunce_levent adlı üyeden alıntı
O yuzden acaphe, skygo, hysoung gibi çin malı üretimler benim yelpazemde bile değil.
Apache hint,hyosung Kore malı çinlilerle kıyas yapılacak kalitenin üstünde her ikiside.Ama 3500e alacağın japon eminim sorunsuz 1 sene yasatmayacaktir sana,bol şans.
-
One_ Million adlı üyeden alıntı
Honda yada Yamahanın 125cc - 150cc' den şaşmayın. Ama gidip 2005 modelde almayın
van milyın kullandığın parfüm afrodizyak içeriyo diyolar doğru mu nası kokusu
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
Çorum İl Temsilcisi
eren3736 adlı üyeden alıntı
Hiç cbr işlerine felan girme zaten o paraya bulacağın repsol sadece iskeletten ibaret olur. Senin alacağın motor belli 2.el az kullanılmış bir mh drift 2.500 e rahat bulursun 1.000 tl de sigortaya verirsin noter işiydi felan 4.000 civarı bir parayı gözden çıkar.
Ha o dediğin repsolu alırsan ne kadar masraf edeceğini kimse bilemez ucu açık yani 10.000 e kadar yolu var :D birde acemisin ilk düşmende 1.000 lira ödemek istemiyorsan koruma demirli güzel bir drift ile acemiliğini at sonra paranda birikince daha güzel birşey bakarsın
@Ahsen06 Bak eren abiyi dinle. Kendisiyle biraz sohbetimiz var o yazıda tecrübeyi konuşturmuş kendisi . sen en iyisi bi mh drift al pişman olmazsın merak etme
-
-
Çorum İl Temsilcisi
kW hesabı olursa sıkıntı yok
-
3bin liram var diyen adama ybrden şaşma yazanlar var hay ben sizin ybrnize !!!!!
2. el bi mondial al temiz 2015 model falan
vulture,roadracer superboylar güzel
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)